Hellblade: Senua's Sacrifice - túl az egymillión

  • Írta: szlav
  • 2018. június 22.
  • Biznisz
Link másolása
Hatalmas mérföldkőhöz érkezett a Hellblade: Senua's Sacrifice. A Ninja Theory játéka átlépte az egymilliós példányszámot, ezzel jókora profitot hozva a cambridge-i stúdiónak. A remek teljesítményt leárazással ünnepelhetjük!

A Ninja Theory Twitteren jelentette be, hogy a Hellblade: Senua's Sacrifice hivatalosan is átlépte az egymilliós eladott példányszámot. Legutóbb tavaly novemberben számoltak be a játék eladásairól - fél éve az ötszázezres mérföldkövet ünnepelték, ami azt jelentette, hogy már akkor kitermelte a költségeit Senua története.

Az azóta eladott még félmillió példány ezek szerint tiszta hasznot hozott a stúdiónak. Kiváló hír ez, hiszen a Hellblade ezzel is rácáfol a piaci trendekre, s arra a meglátásra, miszerint manapság nem kifizetődő az egyjátékos, erősen a történetre támaszkodó játékok fejlesztése.

A Hellblade: Senua's Sacrifice PlayStation 4-en, Xbox One-on, illetve PC-n jelent meg. Ha eddig kimaradt volna, és PC-n szeretnétek pótolni, akkor most a Steam Summer Sale keretei közt 40 százalékos leárazással, 18 euróért vásárolhatjátok meg. A játékról készült tesztünket ide kattintva olvashatjátok.

26.
26.
Zoli0507
#21: Mire vagy kìvàncsi? ha ràm cèloztàl
25.
25.
Zoli0507
#14: Witcher3. Bàr igaz több epic nem ex cìm nem jut eszembe
24.
24.
kastorhun
#18: Hol az Order 1886?

Meg nem jelent játékra pontszámot NEM lehet tippelni, egyszerűen nagy badarság még csak meg is próbálni.
Melyik játék is volt amit szinte mindenki nagyon várt, és már megjelenés előtt szinte díjakat akartak neki osztogatni, és végül is hatalmas pofára esés lett a vége?
Nem más mint az Order 1886.
23.
23.
kamgecam
#11: Én pedig remélem felér az exkluzívok szempontjából mert ez mindnyájunk érdeke.
22.
22.
supair
92°% hogy megsértődött mert kiröhögted. XD
21.
21.
supair
#19: Hol a Zotya?
Az Ő okosságait is szívesen olvasnám...…...így töményen a kettőtöké együtt bearanyozná a napomat.
19.
19.
kamgecam
#17: Gyenge, eddig kettő ezek közül is a Forza értékelhető a Halo 5 84% ami jo de nagyon kevés mind választékban mind mennyiségben.
18.
18.
kamgecam
Látom ideget vágtam. Összesített teszt pontszámok: Bloodborne 92%, HZD 90%, Ratchet and Clank 85%, Uncharted4 93%, Uncharted The Lost Legacy 84%, Gravity Rush 2 83%, God of War 95%, Gran Turismo Sport 75%, Persona 5 93%, Until Dawn 80%, Street Fighter 5 87%, Yakuza 0 87%, Infamous Second Son 80%, Infamous First Light 75%, Detroit Become Human 80%, The Last Guardian 82%, Nioh 88%, The Last of Us 95%
Amik jönnek: Spider-Man, amire tippelek 90%, Ghost of Tshusima 92%, Days Gone 87%, Death Stranding 95%, The Last of Us 2 95%
Ezek tények nem én találtam ki. de gondolom anyira elvakultak itt páran a sony gyűlölködésükben hogy szerintük ez mind fizetett teszt volt...Nőjetek fel végre.

Nemcsak a sony exkluzív játékok minősége és értékelése hanem a díverzitása és minősége is lenyűgöző. Ki lehet venni a fejeket a homokbol. :)
https://www.youtube.com/watch?v=8xsvIZ1o6jM
15.
15.
frankdelgado
#7: Nem fondoltàl még rà h ps imàdó vallàst alapits? Bejegyezteted, kapsz tàmogatàst, és egye fene még az én adóm 1% àt is megkapjàtok....
14.
14.
frankdelgado
#6: God of war és uc4 en kívűl milyen epic jàtékok vannak még? Gondolom Sony jàtékokrol lehet csak szó.
13.
13.
crytek
#7: Persze ,mert a Sony-t (Playstationt) is az emeli isteni magasságokba hogy egyetlen egy db cég 3 évente ad ki rá 1 db játékot.... Ugyan már.. M$ maga köré gyűjthet még 50 ilyen céget akkor sem fog ez a kocka megfordulni soha.
12.
12.
crytek
Grat. Várom azt a szinten amikor már annyira jó nekik ,hogy Humbleba szórják
11.
11.
supair
#7: Remélem az ms sosem ér majd fel a ps magasságáig...…..mert hiszen akkor mi lenne veletek?
10.
10.
PaprikaJancsi
#9: Biztos személyeskedés van a mosolya mögött, ronts neki, szedd szét XD
9.
9.
Zoli0507
#8: Most engem nevetsz ki?:)-
7.
7.
kamgecam
Okos húzás az mstől hogy felvásárolta őket, hatalmas a potenciál bennük. Mi van sony elaludtál??? Neked kellet volna lecsapni a Ninja Theory-ra!!! Ha az ms ezt az utat folytattja van esélye arra hogy a ps4 játékok magasságáig, minőségéig elérjen, ha még hosszú is az út odáig.
6.
6.
Zoli0507
#3: Èn imàdtam ezt a gamet. A harcrendszere engem lenyűgözött. Persze, Nioh-hoz, Dark Soul's, BloodBorne-hoz kèpest casual szàmomra deee egèsz egyszerűen a movesettek, fight system engem kilòra megvett. Az atmoszfèra, törtènet... nekem ez a jàtèk epic volt. Igen egy God of War, Uc4,stbstb tàvol van, sőt ha egy Lost legacy 30euros dlc-hez nèzem akkor tartalmilag marha kevès ez a jàtèk. Viszont szemèly szerint nekem 50eurot is megèrt volna.
Persze 1 jàtèkèrt nem fogok xbox-ot venni. Ellenben ha a microsoft tartani fogja a szavàt ès a következő generàciòban erősek lesznek az ex cìmei akkor a ps mellè be fogok ruhàzni egy gamer pc-re
5.
5.
shatterhand
Grat. Felejthetetlen jatek volt. Hagyoj meg idot, azt ujra eloveszem.
4.
4.
kastorhun
Gratulálok, ők valóban megérdemlik.
Rettentően remélem hogy a Microsoft felvásárlása majd jól sül el, és valóban megkapják majd a szükséges időt és szabad kezet hasonlóan remek játékokhoz.
3.
3.
kexiaxel
#2: Sonynál jobb studiók vannak ezt te is tudod. 1% kához nem érnek fel. :D
Mondjuk nekem ez a game nagyon nem jött be.
2.
2.
Zoli0507
Ezt az egy studiòt nagyon sajnàlom hogy felvàsàrolta a microsoft.
1.
1.
Őrnagy
Gratulálok, bár a játékot még nem próbáltam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...