Taktikai FPS-en dolgozik a Creative Assembly

  • Írta: szlav
  • 2018. június 24.
  • Hír
Link másolása
Az Alien: Isolationért is felelős Creative Assembly egy eddig még be nem jelentett, belső nézetes taktikai shooterhez keres dizájnereket. A projekt leírása alapján nem egy korábbi játék folytatásáról, hanem egy teljesen új címről van szó.

A Creative Assembly hivatalos oldalán jelent meg az álláshirdetés, amely szerint egy vadiúj IP-hez keresnek UI-dizájnereket. Korábban is volt szó hasonló tervekről; a stúdió már tavaly novemberben elkezdte összeverbuválni a csapatot a titokzatos projekthez, melyet akkor nem kevés hübrisszel egész egyszerűen "műfajteremtőnek" tituláltak.

A korábbi munkaköri leírásból megtudhattuk, hogy a játékos különböző kütyüket és stukkereket is használhat majd, de csak a mostani újabb hirdetés alapján lehetünk benne biztosak, hogy egy belső nézetes taktikai lövöldéről lesz szó. 

A Creative Assembly-s srácok nemcsak stratégiai játékokban utaznak, hiszen nekik köszönhetjük a 2014-es Alien: Isolationt is többek között. Mostanra azonban egészen biztosak lehetünk benne, hogy nem a paráztatós Alien-játék kap majd folytatást - kíváncsian várjuk tehát, hogy mit hoz majd a jövő.

3.
3.
TDavid22
2.
2.
crytek
Örülök hogy nem a bújócskaszimulátort csinálnak megint.Ez már csak jobb lehet
1.
1.
Kicsit azert sajnalom, mert eszmeletlen jo game lett az Alien, jo sztorija volt, para jatekmenet, orultem volna egy folytatasnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...