Soul Calibur VI - Astaroth és Seong Mi-Na visszatér

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 6.
  • Videó
Link másolása
Maradt még bejelentenivalója a Bandai Namcónak a hétvégi EVO-n. A producer, Motohiro Okubo két visszatérő karaktert is megerősített: Astaroth és Seong Mi-Na már biztosan benne lesz a Soul Calibur VI-ban.

Astaroth egy ördögi szekta vezetője által létrehozott gólem, aki lehengerlő erejével és a legképzettebb harcművészek tapasztalatával a tökéletes fegyver a szekta számára a pusztításról és újjászületésről szóló tanaik hirdetésére. A lény azonban küldetésének teljes tudatában is fáradhatatlanul az elátkozott kard után kutat.

Seong Mi-Na mindenekelőtt egy harcos, és csak utána nő. Mikor apja úgy döntött, elkezd neki férjet keresni, Seong Mi-Na elszökött, és magával vitte a Seong-család legféltettebb kincsét, a generációk óta öröklődő Scarlet Thunder fegyvert.

A Seong-család mesterének egyetlen lányához méltóan Seong Mi-Na szorgalmasan és keményen gyakorolta a hosszúkard művészetét, melynek eredményeként hatalmas erőre és gyorsaságra tett szert. Fegyvere súlya ellenére meglepően könnyedén és kecsesen forgatja a harctéren.

A Soul Calibur VI október 19-én veszi be a boltokat PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

1.
1.
KRAT0S
Seong Mi-Na !!
Legalább a videóból kinézhetnétek a nevét ha nem tudjátok!...
Amúgy nagyon örülök neki kedvenc karakterem:)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...