Shadow of the Tomb Raider - használj fel mindent!

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 24.
  • Videó
Link másolása
A dzsungelben túlélni nem is olyan egyszerű feladat, csak egyre jobb felszereléssel érdemes nekivágni a folyamatosan nehezedő maja síroknak. A nyersanyaggyűjtés éppen ezért nagyon fontos elfoglaltság Lara számára.

Alacsonyan szállnak a Shadow of the Tomb Raider-kedvcsinálók. A Gamescom apropóján már rengeteget láttunk a jövő hónapban érkező játékból, de itt van egy újabb előzetes, amely az erőforrás-menedzsmentre és a craftolásra koncentrál.

Szükséged van egy új cuccra, de nem tudod, hogyan vágj neki? Kapcsold be a sasszem-képességet, amivel láthatóvá válnak a pályán elszórt és felhasználható nyersanyagok! A Scales of the Serpent lelassítja az időt a célzásánál, míg a Viper’s Lure-ral Lara mérget gyűjthet a nyilai számára. Ezenkívül mérgező gránátokat is készíthetünk a Viper’s Venommal.

A Shadow of the Tomb Raider szeptember 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

9.
9.
kastorhun
#6: Az előző részét valószínűleg nem viszi a gépem, de a folytatását lehúzták amiatt amiért nem fejlődött sokat, erre ez se fejlődött igazán. (meg se említem hogy vannak szériák melyek sokkal kevesebbet fejlődtek több rész alatt, de azokat valamiért nem húzták le emiatt)
6.
6.
#5: Minek kell rola annyit magyarazni, egyszeruen csak jo gamma, elvezni kell, ennyi :-)
5.
5.
kastorhun
#3: Az előző rész annyira jól már nem teljesített a kasszáknál mint a 2013-as elődje, és most nem igazán érzem az emberektől a hypot a játék felé, itt is alig beszélnek róla, de még a többi magyar oldalon se igazán kommentelnek az emberek.
Ez a része nekem tetszik, de valahogy a környezet olyan élettelen, és még a száj animációk se valami jók.
4.
4.
SleepShoot
#1: Miért bukna. Elöző 2 rész is nagyon jó volt. Nekem nagyon tetszett. Ezt is megveszem szeptemberben és rongyosra játszom :)
3.
3.
#1: Nem te voltál múltkor elégedetlen a Doom-al is? Nem tudom, de ha minden új játékról ilyen negatív a véleményed, akkor felmerül, hogy esetleg nincs semmilyen géped hozzájuk?
2.
2.
#1: Szerintem tuti nem, elozo se bukott, es amugy eddig mind2 uj resz nagyon jo volt.
1.
1.
kastorhun
Egész jónak tűnik, habár van egy olyan érzésem hogy ez a játék csúnyán bukni fog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...