RDR 2 - képeken a Van der Linde-banda

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 8.
  • Képek
Link másolása
A Rockstar Games egy raklapnyi friss artworköt tett közzé a Red Dead Redemption 2 szereplőiről, beleértve a Van der Linde-banda tagjait és a fontosabb NPC-ket. Az idézetek segítenek megérteni a karakterek motivációit.

Végre többet is megtudhatunk a Red Dead Redemption 2 fontosabb szereplőiről. Mindegyik karakterhez némi leírást is mellékelt a Rockstar a hivatalos oldalon, melyek segítenek megérteni a karakterek motivációját.

A banda vezetője, Dutch van der Linde például ezt emlegeti: "Keményen üldöznek minket, mert azt képviseljük, amitől félnek". A férfi nem akar lemondani a törvényenkívüliségről, hiába vannak megszámlálva a vadnyugat napjai.

Megtudtuk azt is, hogy az első rész főszereplője, John Marston elárvult utcagyerekként csatlakozott Dutch kompániájához 12 évesen. Johnnak mindig is az eszére kellett hallgatnia. Félelem nélkül és erős akarattal a banda egyik legkiválóbb tagjává cseperedett.

De a többiek is nehéz sorsú emberek nagyrészt, akik a jólét ígérete miatt csaptak fel útonállónak.

Előzetesünket itt olvashatjátok az október 26-án PS4-re és Xbox One-ra megjelenő játékról. A legutóbbi gameplay trailert se hagyjátok ki!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...