Joker és Harley Quinn a PUBG-ben

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 7.
  • Videó
Link másolása
Érdekes crossover a láthatáron! Hamarosan a Suicide Squad két népszerű karaktere teszi tiszteletét a PlayerUnknown's Battlegroundsban. Még nem tudni, mi lesz az event lényege, de a teaser videó elég ígéretes.

A PUBG Corp. már napok óta hergeli a közönséget a Twitteren, így egy újabb crossovernek örülhetnek a battle royale-anyag szerelmesei. Ezúttal az Öngyilkos osztag két fenegyereke, Joker és Harley Quinn köszön be egy videóban.

Az őrült páros egy börtönből szökik meg, miközben tucatnyi rendőr és katona próbálja őket megállítani. Nem világos még, hogy ők játszható karakterek, ellenségek vagy a barátaink lesznek-e egy közelgő eseményen. Egyedül az a biztos, hogy kapunk pár skint és fegyvert a témában - köztük Harley baseballütőjét. Tippünk szerint az új event egy teljesen friss játékmódot is magával hoz - talán kooperatív mókáról van szó?

A Microsoft szerint most szombaton, azaz november 10-én fontos PUGB-híreket kapunk az X018 során Mexikóvárosban, szóval a konkrétumok már közel vannak. Ahogyan a PS4-es verzió is!

2.
2.
KőbányaKispest
#1: Tényleg szörnyű így videon:D
1.
1.
Batman
Jézusom, ez a játék ilyen fosh?! A Hitman második részére emlékeztet a grafika és a mozgás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...