Red Dead Online - javítják a gazdaság egyensúlyát

  • Írta: szlav
  • 2018. december 4.
  • Hír
Link másolása
Aki játszott az egyelőre csak bétastádiumban lévő Red Dead Online-nal, annak feltűnhetett, hogy a csinosabb kozmetikai cuccokért komoly vagyonokat kell kifizetni. A Rockstart bejelentette: balanszolni fogják a játék gazdasági rendszerét.

Gondok vannak a Red Dead Online gazdasági rendszerével, ez pedig egész komoly morgolódást váltott ki a játékosok körében. Zoenn kollégánk a minap remekül összefoglalta a helyzetet, így röviden legyen ennyi elég: rengeteget kell grindolni ahhoz, hogy a legalapvetőbb kozmetikai cuccokat megszerezhessük a Red Dead Redemption 2 online komponensében, ez pedig jól megágyaz a későbbiekben érkező mikrotranzakciós rendszernek.

A Rockstar válaszolt a játékosok aggályaira, elárulták, hogy a gazdaság egyensúlyának eltalálása jelenleg az egyik legfontosabb ügy számukra:

"Jelenleg is fókuszban van a játék belső ökonómiája, amely terén még komoly balanszolásra van szükség annak érdekében, hogy minden tevékenység megfelelően kifizetődő és szórakoztató lehessen. Emellett dolgozunk néhány bug javításán is, amelyek azt eredményezték, hogy a játékosok meccs közben kiestek a játékból."

A Red Dead Redemption 2 Xbox One-ra és PlayStation 4-re jelent meg. A Red Dead Online bétája már minden játékos számára elérhető.

12.
12.
Juha
#11: Valahol olvastam, (lehet pont itt a gk-n) hogy ha kilövik alólad a lovat, azt csillagászati összeg pótolni (eleinte persze), lentebb írják a biztosítást, ami jó dolog, csak ahhoz is gyűjteni kell.
Tudtommal még valós pénzért nem lehet vásárolni, tesztelik az ingerküszöböt, hogy elkerüljék a későbbi felháborodást.
A "havidíj" sokszor tényleg jobb megoldás lehet minden félnek, de olyan rendszerrel még nem találkoztam, ahol játékidőt vehetek: pl. nem tudom decemberben mennyi időm lesz játszani, de ha teszemazt 50 órányi játékidőt vehetek online-ban kb. 5-6ezerért, és ezt egy éven belül beoszthatom, akkor az win-win szituáció. A játék figyelmeztet az utolsó 10-5-3-2-1 óránál, akár január végén, akár májusban, és eldöntöm, hogy veszek-e még. A kiadónak se lesz rossz, mert ha már kifizettem az 50 órát, úgyis fogok vele játszani, és ha beszippant, tovább perkálni, viszont nekik is fenn kell tartaniuk az érdeklődésünket. Tudom, utópia.
11.
11.
delphijos
#6: Ha itt az online előfizetéses lenne ( de mikrotranzakció nélkül ) felrobbant volna az internet a felháborodástól. Az igazság az hogy a WOW-on kívül nem lehet már előfizetést kérni egy multi játékért. Az előfizetés “helyett” van mikrotranzakció. Persze, azt nem használja mindenki, de összességében pénzüknél vannak. Ez van. Ha egy multi játék évekig támogatva van, ( főleg ítt ahol a single se csak mutatóban van ) szerintem z belefér hogy nem csak a játék ára a bevételi forrás. És ettől függetlenül nem kötelező ( ha ésszerűek a feltételek ).
9.
9.
gorbesz
#1: Teljesen egyetertek. Modernkori felkaru rablo. Csak itt mar nem fustos kocsmaba megy apppa este. Bar van hatalma az inernet nepe beleszolasanak es maris modosit a fejleszto, de azert beprobalkoznak lehuzassal...
5.
5.
KopyAti
Ps4 pro patch tényleg a büdös életben nem lesz! :/
3.
3.
Ooorky
#1: Ismerek olyat aki 260k-t tolt Scam Citizen-be... Az még csak meg se jelent...
1.
1.
unrealnoise
Amikor a multi már csak azért készül el, hogy lehúzzák a játékosokat, nem pedig azért, hogy annak szórakoztató faktora még több eladott példányhoz segítse hozzá a kiadót/fejlesztőt... Vicc.

Van olyan ismerősöm aki fél év alatt 300 ezret tolt bele mikrótranzakció címén az egyik játékba...

Miattuk tartunk itt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...