Darksiders III - anyagilag biztos siker lett

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 13.
  • Biznisz
Link másolása
A THQ Nordic negyedéves beszámolójából derült ki, hogy a Darksiders harmadik része a visszafogott kritikai fogadtatás ellenére minden ráfordított pénzt visszahozott, így a kiadó sikeresnek könyvelte el a projektet.

Ahogy arról beszámoltuk, a THQ Nordic folytatta felvásárlásait, így a portfólióját most már a Kingdom Come: Deliverance fejlesztéséért felelős Warhorse Studios is gyarapítja.

A kiadó pénzügyi beszámolójának azonban nemcsak az akvizíció híre volt izgalmas része, hanem az is, amikor megerősítették, hogy a kritikusok által inkább közepesre értékelt Darksiders III remekül teljesített a kasszáknál.

Ez azt jelenti, hogy a kiadó bevételei közel 38 százalékkal ugrottak meg, közel 352 millió svéd koronára, ebben pedig vastagon szerepe volt a Darksiders új felvonásának, ami a fejlesztési és marketingköltségeit is visszahozta. Éppen ezért biztosan kapunk idén majd letölthető kiegészítéseket a játékhoz.

A kiadó vezetője, Lars Wingerfors emellett azt is elárulta, hogy jelenleg 77 különböző játékot fejlesztenek az egyes felvásárolt stúdiók, amelyek közül ráadásul 48-at még be sem jelentettek. Ezekről majd idén kezdik el szépen lerántani a leplet.

31.
31.
crytek
Bundlezva is lett. Humble Choice novemberben
29.
29.
crytek
Elkészült a játék magyarítása

http://magyaritasok.hu/hirek/4905/darksiders-iii
23.
23.
#21: Végső soron ezt is meg lehet érteni. Egyébként sajnos nem vagyok milliomos és kajak nem tehetem meg, hogy minden játékot megvegyek, amit szeretnék itt futni látni. Vagyis megtehetném, csak hajléktalanként sokkal nehezebb lenne őket élvezni :) Ráadásul, ha venni szeretnék valamit, akkor is szénné kukkolom a fejem a neten, honnan lehet olcsóbban megszerezni, hiszen teljes áron zsinórba mindent, egy megjelenéssel telibb időszakban én nem tudom, hogy melyik bolygón tudnak finanszírozni az emberek. De néha a kevesebb több. Annyi tényleg, hogy PC-n nem lehet eladni és meg is marad minden, amit valaha megvettél. De ennek is megvan a varázsa amellett, hogy nem minden játékkal akar az ember többször játszani. Viszont nekem fura, hogy "venni egy játékot használtan, majd játszani és eladni" még úgy is, hogy januárban vettem egy Battlefront 2-t és egy Uncharted - Nathan Drake Collection-t, mindkettőt használtan, majd a Bfront-ot elajándékoztam a munkatársamnak. Az uncsi még itt van valahol, de ha azokra a jetski részekre gondolok az 1-ben, akkor lehet, hogy inkább azt is eltüntetem XD
21.
21.
Darksiders84
#19: Akármilyen jó egy aktuális kedvenc játék nálam nem marad miután befejeztem nem tartok meg egyet se mert nem gyűjtöm nem szeretem ha áll a pénzem. Nagyon kevés cím van amit többször játszottam ki és azokat se egymás után hanem jóval később amikor nem volt számomra semmi érdekes. Mondjuk a Darksiders első részét 2 vagy talán 3 alkalommal is megtörtént a Resident 4 a God Of War részek más most nem ugrik be de a lényeg nem hiányzik ha eladom most szuper volt ennyi jön a következő cím.
19.
19.
#18: PC-re veszek csak játékokat már és azokat nem kell eladni, és itt tölteni sem lehet, mert ha csak egy mp3-at szedsz le, már akkor is elkapnak.

Szóval, ja, ez nem gusztustalan. Szerintem. Mondjuk ez nem személy szerint neked szól, de vannak sokan, akik úgy csinálnak, mint akik egy személyben váltják meg a játékipart és nagy gamerek, aztán kéz alatt veszik-adják a holmit (tehát nem is ingyen, hanem pénzért kalózkodnak) és emellett egy szem játékuk sincsen. És szerintem az gusztustalan.

Most neked: többször is olvastam, hogy bejön a Darksiders 3 és hogy nagy élmény volt, ami fasza dolog. De akkor hogyan tudtad eladni a játékot? Nem akarsz már vele többet játszani? Vagy nem lenne az jó pár év múlva? Esetleg PS5-ön, vagy Xbox GGCPHK421-en visszafele kompatibilitással játszani?
18.
18.
Darksiders84
#16: Ja jó neked ha így tele vagy gondolom kis milliomos lehetsz köztünk aki az összes eddig játszott játékaid ott vannak a polcodon ugyebár vagy PC-n töltögetni nem gusztustalanság?
17.
17.
crytek
#16: Ami kevésbe megy jól az nagyon hamar kapja az offokat...
Just Cause 4.. nagyon nem jött be az embereknek és 1.5 hónap után -34%-ért szórják.. vagy mondhatnám a Failout 76-ot amit már duplán csomagolnak konzolok mellé csak hogy vigyék, egyes webshopok pedig használt ps4 kontroller mellé adják ingyen.... De mondhatnám példának a OneRush autós game-et is ami 1 hónap után -50% volt és ingyé adták goldhoz + game pass állandó tagja lett + pc-s megjelenés már nincs is a palettán mert kb totális bukás lett a game...

Én szeretem ha valami bukik előbb tudom majd beszerezni bundleba :)
16.
16.
#14: Ez a játékeladogatás de egy gusztustalan dolog.
15.
15.
Pont tegnap este néztem be a félbehagyott Darksiders 3-amba egyet. De nem azért hagytam félbe, mert rossz lenne, csak sok minden jött akkor, ami érdekelt és parkoló pályára került. Amire jön a következő rész (ha lesz), biztos a végére érek.
14.
14.
Darksiders84
#12: +1 Amúgy én se értem hogy miért lett ennyire érthetetlen módon elnyomva ez a játék. Amikor elkezdtem játszani egyből kiderült hogy valódi Darksiders rész a régi csapattól és amikor a végére értem jött az a ritka érzés hogy vége de kár jó lenne még folytatni. Ezek szerint nem csak nekem van ilyen hajlamom hogy egy ilyennek minősített játékkal jobban szórakozzak mint egy agyon reklámozott csili vili fossal. Viszont eladni is alig bírtam mert szinte mindenkinek elvették a kedvét tőle ez a net ereje. Ja a Storban 3 ezer valamennyiért is láttam már leértékelve.
13.
13.
Batman
#4: Nehéz úgy bevételt hozni, ha közben a sok hülye kritikus lehúz mindenhol.
12.
12.
Solar7hun
Szerintem élmény volt végig játszani, igazi Darksiders játék volt. Tetszett! Ajánlom mindenkinek, aki a korábbi részeket szerette.
11.
11.
crytek
https://i.postimg.cc/5fWm0HDw/2019-02-13-21-36-37-THQ-Nordic.jpg
8.
8.
crytek
Új hét új felvásárlás lefosom a bokám már ezeken

"A THQ Nordic felvásárolta a Kingdom Come: Deliverance fejlesztőit"
7.
7.
A Pulyka
Ennyi pozitiv komment utan, azthiszem ideje beszerezni.
5.
5.
Metrox
Szerintem nagyon jó lett, és az összes gamejounalist aki azt mondja, hogy ez egy darksouls copy mehet a nyugdíjba XD
4.
4.
Hát, ha a siker mércéje az, hogy a ráfordított pénzt visszahozza, akkor nem lesz hosszúéletű a kiadó. Én biztos nem így akarnék egy vállalatot menedzselni.
2.
2.
Batman
Élveztem az egészet, megérdemlik
1.
1.
KRAT0S
Örülök neki,nekem is tetszett.Így legalább megcsinálják a 4. részt is ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...