Ezek az exkluzívok érkeznek idén Switchre

  • Írta: szlav
  • 2019. február 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Mario, Zelda és még sokan mások! Rengeteg saját címmel és platform-exkluzívval erősít idén a Switch, mi pedig igyekeztünk összeszedni minden ilyen játékot, melyről szó esett a legutóbbi Nintendo Direct során.

Eseménydús volt a legutóbbi Nintendo Direct, a szűken 40 perces show során rengeteg játékot mutattak be, exkluzívokat és third-party címeket egyaránt. Az utóbbiakat egy csokorban már összeszedtük nektek, így most eljött a Switch-exkluzívok ideje. Legyen szó remasterekről, belsős fejlesztésekről, vagy kizárólag Switchre megjelenő játékokról, egy valami biztos: lesz mivel szórakozniuk a hibridkonzol tulajdonosainak. Ha végignéznétek a teljes Nintendo Direct showt, akkor kattintsatok ide, máskülönben pedig szemezgessetek az alábbi listából:

Super Mario Maker 2 (megjelenés idén júniusban)

Mi arra tippeltünk volna, hogy a Super Mario Maker Wii U-s változata kap majd Switch-átiratot, ehelyett azonban egy teljesen új résszel leptek meg minket Nintendóék. Panaszkodni biztosan nem fogunk, hiszen a Super Mario Maker 2 egészen remekül fest!

The Legend of Zelda: Link's Awakening (megjelenés 2019 folyamán)

Hatalmas örömhír a Zelda-veteránok számára! Az eredetileg 1993-ban megjelent The Legend of Zelda: Link's Awakening teljesen felújított formában tér vissza! 

Astral Chain (augusztus 30.)

A Platinum Games egy újabb Switch-exkluzívval jelentkezik. A sci-fi köntösbe ültetett akciójátékot a NieR: Automata rendezője, Takahisa Taura felügyeli majd.


 BoxBoy + BoxGirl (április 26.)

A 3DS-tulajoknak valószínűleg nem kell bemutatnunk BoxBoyt. A BoxBoy + BoxGirl újféle dobozkákkal és több mint 270 pályával várja azokat a játékosokat, akik nem ijednek meg a fejtörőktől.

Captain Toad: Treasure Tracker DLC (már elérhető)

Ugyan nem teljes bejelentésről van szó, de semmiképp sem mehetünk el mellette: jókora  DLC-csomagokkal bővül a Captain Toad: Treasure Tracker. Az ingyenes frissítésnek hála mostantól minden pályát végigjátszhatunk akár ketten is. A másik DLC-ért ugyan fizetnünk kell, cserébe viszont 18 új kihívással és 5 új pályával gazdagodhatunk!

Disney Tsum Tsum Festival (megjelenés 2019 folyamán)

A Disney cuki kis Tsum Tsumjai egy jópofa partijáték formájában hódítják meg a Switch-tulajokat. Pontos megjelenési dátumot még nem kaptunk, cserébe viszont érkezett egy rövid előzetes:

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age Definitive Edition (idén ősszel nyugaton is!)

Szabadon válthatunk 16-bites és teljes 3D-stílus közt, kipróbálhatjuk a körökre osztott harcrendszert, valamint angol és japán nyelven is végigvihetjük a történetet. Ezeket az extrákat hozza a Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age Definitive Edition, ami a keleti megjelenés után idén ősszel végre Észak-Amerikába - és reméljük, hogy hozzánk is - ellátogat majd.

Fire Emblem: Three Houses (július 26.)

Komoly szegmenst szentelt a Nintendo Direct a Fire Emblem: Three Housesnak. Némi csúszás után ugyan, de idén nyáron végre megjelenik a várva-várt taktikai szerepjáték.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order (megjelenés idén nyáron)

Idén nyáron befut a Marvel Ultimate Alliance 3 is. Rövid, de velős, gameplay jelenetekkel tarkított előzetest kaptunk hozzá.

Oninaki (megjelenés idén nyáron)

A Square Enix legújabb RPG-jét is bejelentették a show alatt, az ezt kísérő bemutató pedig betekintést enged az Oninaki különös univerzumába. Kalandjaink során megfordulunk majd az élők és a holtak világában is.

Rune Factory 4 Special (idén nyáron) és Rune Factory 5

Felújított formában költözik Switchre a Rune Factory 4 - ennek megjelenésére még idén nyáron számíthatunk. A következő részről túl sokat nem tudtunk meg, csupán annyit, hogy készülőben van.

Tetris 99 (már elérhető)

Tetris... battle royale? Mi sem gondoltuk volna, hogy a kettőt lehet keresztezni, de a Nintendo valahogy mégis megoldotta! Az ingyenes Tetris 99 már jelenleg is elérhető a Nintendo eShopban.

10.
10.
delphijos
#8: A tied valamivel reálisabb, mint az én vágyam, én az egyik herémet adnám egy Tactics Ogre Switch remake-ért. :)
9.
9.
M8 Klón
Nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem ezt a Directet most nagyon oda tette a nagy N. Szerintem sok Sony E3-at levert. Remélem amiket itt bejelentettek mindegyik jól fog sikerülni. A másik 2 gyártó Példát vehetne N-ről hogy kell egy jól összerakott évközi game felhozatalt csinálni
8.
8.
Ganzer
Illetve az új Shin Megami Tensei-re vártam, de úgy néz ki idén sem lesz :(
7.
7.
Darksiders84
#6: Ez a Bayonetta is meg volt kétszer kipörgetve. Amúgy volt róla szó hogy Switch exkluzív a 3. rész és jön készül de most mi van vele jó kérdés.
6.
6.
#5: Hú, egy Bayonettának tudnék én is örülni!
5.
5.
Darksiders84
Bayonetta 3? A Pikmint lezárták végleg hogy nem akarják folytatni nem volt megjelenéskor nagy cím nem lett sikeres hogy legyen esetleg következő rész?
4.
4.
Ganzer
Oninaki, Astral Chain eddig bejön amit mutattak belőle, a Zelda meg számomra kötelező, csapágyasra toltam gyerekkoromban a gameboy-omon. :)
3.
3.
Ooorky
Ez a Tetris 99 aláz :D
Az első GOTY battle royale.
2.
2.
delphijos
Hey, végre "rendes" Fire Emblem ! Alig várom. Elég impresszív lista amúgy. A DQ is nyálcsorgatós.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...