Tíz éves a Diablo és a Battle.net

  • Írta: hunlord
  • 2006. december 30.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard csodajátéka, a Diablo éppen a napokban ünnepli tizedik születésnapját, a jeles alkalomhoz pedig ikertestvére, a Battle.net is csatlakozott.
A Blizzard csodajátéka, a Diablo éppen a napokban ünnepli tizedik születésnapját, a jeles alkalomhoz pedig ikertestvére, a Battle.net is csatlakozott.

Az 1996. utolsó hetében megjelent Diablo-ra méltán lehetnek büszkék fejlesztői. Az akkori legjobb eladásokkal büszkélkedő játék most lett tíz esztendős, viszont nem csak ennek örülhetünk: a több mint 13 millió regisztrált taggal büszkélkedő Battle.net is most élte meg első évtizedét! A Blizzard nem kommentálta különösebben a neves eseményt, a cég weboldalán csak egy hosszabb hír árulkodik az ünnepről. Nos, akkor boldog születésnapot Diablo, isten éltessen Battle.net, reméljük sok hasonlóan színvonalas dolog fog születni még a Blizzard-nál!
7.
7.
Utys
hehe, egyszer azért kaptam 1 órás bant, mert unatkoztam és a görgővel túl gyorsan váltogattam a palám aurái között :D
6.
6.
varti
oje. Diablo World > all



Roly. Én ip bant kaptam, me túl gyorsan lépükedek gameből gamebe :D
5.
5.
Roly
engem bannoltak MH miatt dio2ből, de talán jobb is, épp olyan kocka voltam vele, mint most a wowwal :D
4.
4.
Utys
Sztem jó volt a Hellfire is. Meg Dia2-őt is imádom, de lehet, hogy csak túlságosan imádom a Diablót! :D
3.
3.
Utys
ledder: érdekes. Bár kicsit úgy állítják be a Diablo1-et, hogy sokkal jobbnak kellett volna lennie. Szerintem megtette így is :P Jó volt nagyon.
2.
2.
Utys
Yep!



Kár hogy kong a b.net Diablo 1-ben. WoW óta Dia2 is rendesen megcsappant. Azért Boldog Szülinapot neki. Sok élmény kötődik oda.
1.
1.
Domasi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...