Battlefront II - érkezik a Capital Supremacy

  • Írta: szlav
  • 2019. március 23.
  • Letöltés
Jövő héten landol a Star Wars: Battlefront II várva-várt új játékmódja, a Capital Supremacy. A klónháború látványos ütközeteit egy időben vívhatjuk meg a talajon harcolva és az űrben repkedve is.

Nem lustálkodott mostanában a DICE, sűrű hete lesz a grandiózus online shooterek szerelmeseinek a jövő héten. Nem elég, hogy március 25-én, azaz hétfőn megérkezik a Battlefield V-be a Trial by Fire, vele együtt pedig a Firestorm battle royale-módja, rá egy napra a Star Wars: Battlefront II is kibővül az eddigi leghatalmasabb játékmódjával.

Az utóbbi pár hónapban Grievous, Obi-Wan, Dooku és Anakin is megérkeztek a frontvonalra, így a klónháborúk eseménysorozata lassan véget ér. Előtte azonban még egy hatalmas durranásra számíthatunk, érkezik ugyanis a Capital Supremacy, ahol a földi gyalogos seregek és az űrben cikázó pilóták egy közös arénában küzdhetnek meg egymással. 20v20 meccsekről lesz szó, de mindkét oldalhoz társul majd 12 MI-csapattárs is. Így az ütközetek még akciódúsabbak lesznek anélkül, hogy valaki folyton elhappolná előlünk a hősöket.

Hogyan is néz ki egy ilyen meccs? Mindkét csapat a bolygó felszínén kezd, ahol el kell foglalniuk néhány kulcsfontosságú állást. Az elfoglalt helyszínek pontokat termelnek, egy bizonyos pontszám elérése után pedig megérkeznek a csapatszállító hajók. Itt kezdődik az űrcsata, a csapatszállítókat ugyanis el kell juttatni az ellenfél anyahajójához. Az ellenséges terepen ezután fel kell törnünk a két páncélajtó közül egyiket, majd egy időzített bomba segítségével belülről el kell pusztítanunk az anyahajó kulcsfontosságú rendszereit.

Az új játékmód kezdetben csak a Geonosis-pályán lesz játszható (később ezt a csapat elhozza más helyszínekre is) a klónháborúk idején. Ennek megfelelően alakulnak a hősök is: a jók oldalán Obi-Wan, Anakin, Yoda és Chewbacca száll majd harcba Grievous, Dooku, Darth Maul és Bossk gonosz csapatával. Mindkét oldal kap egy-egy különleges új egységet is. A klónokhoz csatlakoznak az ARC Trooperek, a szeparatistákhoz pedig a BX-sorozatú droidkommandósok.

9.
Schwag
#5: Nem :D minden jatekmodra talal meccset max playerrel
Rendesen nyomjak meg
Varni kell egy percet max es ennyi de ez semmiseg
8.
revdav11
Én a mai napig játszom vele kisebb-nahyobb kihagyásokkal. Xboxon mp-ek alatt feltölti a lobby-t.

Volt egy gyengébb időszak, de az új tartalmak és az EA-Access megdobta a létszámot.

Várom az új játékmódot, bár ez az 1 pálya egyelőre csalódás. Az Extraction-höz is lassan egy év alatt dobtak 1 újrahasznosított pályát, szóval a mapokkal nem kapkodnak...
7.
RangerFox
#6: Ps4-en van mindenhol bőven játékos még, emiatt nem kell tartanod.
6.
Kovbaj
#5: Gondolkodtam rajta, hogy megvegyem ps4en akciós, de ettől féltem.
5.
pjoco
#3: Kevesen még vannak. Sajna legtöbb játékmódban nincs elég ember. Supremacy-ban viszont mindig talál meg a Heroes VS Villainsban is szokott.
4.
Gabesz0213
Gondolom ha nem egyszerre adják ki a DLC-t, ha nem annak is folyamatosan jelennek meg a DLC-i, akkor még jobban fent lehet tartani az érdeklődést. Régen nem játszottam már vele, de majd meglesem mit hoznak össze.
3.
Kovbaj
Ezzel játszik még valaki?
1.
ollie92
"Az új játékmód kezdetben csak a Geonosis-pályán lesz játszható (később ezt a csapat elhozza más helyszínekre is) a Klónháború idején." Értsd : Soha, vagy talán majd jövőre...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...