Remekül fest Unreal Engine-ben a Rogue Squadron

  • Írta: szlav
  • 2019. május 23.
  • Videó
Link másolása
Csak a nyálunkat tudjuk csorgatni a klasszikus Star Wars-játékok rajongói remake-jei után, ez pedig nincs másképp az Unreal Engine-be ültetett Rogue Squadron 3D esetében sem. Készüljetek a nosztalgiabombára!

Sajnos a történelem azt mutatja, hogy hosszú távon nem járnak túl jól a klasszikus Star Wars-játékok rajongói remake-jei, de azért mégis örömmel látjuk a modern köntösbe öltöztetett alkotásokat. Most Thanaclara projektjét szeretnénk bemutatni nektek, aki azon dolgozik, hogy az 1998-as Star Wars: Rogue Squadron 3D-t átültesse a modern Unreal Engine környezetébe.

Ahogy azt a videó alapján is láthatjátok, egy nagyon meggyőző alkotásról van szó. A The Jade Moon küldetés teljesen játszhatónak tűnik, ráadásul annyira komplett a prezentáció, hogy még az átvezető videókat is láthatjuk, mégpedig az eredeti szinkronhangokkal. Nekünk azért erősen megdobbant a szívünk a látottak után.

6.
6.
logic5
#1: Szólott a próféta :D Tényleg nem lett :D
5.
5.
Stranger
#1: Így is játék volt, csak rövid. Amit megcsinált az polírozott, bugmentes lett, teljesen jó grafikával, irányítással. 2-3 óra szórakozást tud nyújtani. Az egész játékot 1 ember úgysem fogja megcsinálni.
4.
4.
logic5
Azért a remekül fest, erős jelző erre szvsz...
3.
3.
Firsttime
Undying. Komolyan. Valaki vagy valami cég új unreal enginnel csinálja már meg :(
2.
2.
Matt8888
#1: Pedig az valóban jól nézett ki
1.
1.
crytek
Ez is olyan mint a Tomb Raider UE4-es verziójának demója. Fasza meg minden de soha nem lesz belőle játék...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...