E3 2019: Folytatást kap a Yooka-Laylee

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Megújult formában tér vissza kedvenc denevér-leguán duónk, akik a korábbi 3D-s, sandbox jellegű világukat hátrahagyva 2,5D-ben folytatják a fejtörőkkel teletűzdelt kalandjaikat. Jön a Yooka-Laylee and the Impossible Lair.

Kiderült, hogy mi az a játék, ami biztosan ott lesz majd a mai napon elrajtoló világháborús Hell Let Loose mellett a Team 17 E3-as kínálatában: ez a cím nem más, mint a Yooka-Laylee and the Impossible Lair.

A játék korábbi, 2017-es epizódját mi is leteszteltük, és ugyan egy picit maradinak éreztük a játékmenetet, ám összességében meg voltunk elégedve az alkotással. A Yooka-Laylee fogadtatása egyébként olyannyira jól sikerült, hogy tavaly év végére már el is érte az egymilliós eladást, az új rész pedig a készítők reményei szerint még erre is képes lesz rálicitálni.

Ennek érdekében a legnagyobb újításuk a kettébontott játékmenet lesz; találkozhatunk majd 3D-s fejtörős részekkel, melyek között az akadályokkal és rejtett ösvényekkel teletűzdelt 2,5D-s platformer pályákon üthetjük el az időt.

A Yooka-Laylee and the Impossible Lair megjelenési dátuma feltehetőleg a jövő heti E3 során derül ki, a támogatott platformok között viszont már biztosan ott lesz a PC, az Xbox One, a PlayStation 4 és a Nintendo Switch is.

1.
1.
zsocc-nrg
De imádom az ilyen platformereket! Tiszta Donkey Kong utánérzésem lett :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...