E3 2019: Ne dobjátok ki az Xbox One-kiegészítőket!

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 13.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft Xbox-részlegének vezetője, Phil Spencer, majd később Larry "Major Nelson" Hyrb és Elliot Hsu termékdizájner is megerősítette, hogy a Project Scarlett támogatni fogja az Xbox One kiegészítőit.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a jövő karácsonykor megjelenő Project Scarlett a teljes Xbox-generáció (Xbox, Xbox 360, Xbox One) játékaival kompatibilis lesz, most viszont az is kiderült, hogy az Xbox One és az Xbox One X kiegészítőit is támogatni fogja az új konzol. Egyelőre az nem tisztázott, hogy pontosan melyek azok a kiegészítők, amelyekről szó van, de az első hírek szerint a kontrollereket biztosan nem kell majd lecserélnünk.

Ezt először Phil Spencer, az Xbox fejese erősítette meg, majd Larry "Major Nelson" Hyrb és Elliot Hsu termékdizájner is elmondták, hogy például az Elite-kontrollerek biztosan támogatottak lesznek.

Később érkezett egy hivatalos sajtóközlemény is, amiben szintén megerősítette a Microsoft a fentieket, annyival kiegészítve, hogy négy generációnyi játék szebben és gyorsabban fut majd a Project Scarletten, illetve hogy a teljes Xbox-karrierünk is jön velünk, attól sem kell megválnunk.

A lemezmeghajtóval együtt felszerelt Project Scarlett 2020 végén jelenik meg. A konzol paramétereiről itt emlékeztünk meg.

14.
14.
#7: Van már egy ideje működő ps3 emulátor, de egészen karaj gép kell hozzá.
13.
13.
Arra leszek kíváncsi, hogy jön-e hozzá új Controller. Mondjuk még megvan a 360 pad is, ami a mai napig tökéletes. Meg ugye ott van a One pad is, ami még jobban a mai napig tökéletes. És ha most visszahoznánk a jövőből a Scarlett Controller-t, az is a mai napig tökéletes lenne......
11.
11.
kgiga
Remélem a Kinect-et és a Logitech kormányt is támogatni fogja.
7.
7.
user101
Gyakorlatilag kaptok egy erősebb Steam-machinet ( PC-t :) Tényleg csak akkor lenne gond a visszafelé kompatibilitás, ha más op-rendszer futna rajta, mint eddig, de szerintem ez az ms-nél kizárt. A Playstation 3-nál a Cell proci jelent gondot, nem tudom, hogy létezik-e már valami használható emulátor féleség... Ezt mondjuk a Sony a streaminggel oldotta meg eddig is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...