Apex Legends - hamarosan indul a második szezon

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 28.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten elrajtol az Apex Legends második szezonja, ami rengeteg újdonságot hoz magával. A Respawn Entertainment végre néhány változtatást eszközölt a játék egyetlen térképén, de kapunk egy új hőst és egy vadonatúj fegyvert is.

Vadonatúj helyszínt ugyan nem kapunk, de a Respawn Entertainment azért alaposan átgyúrja a második szezonra a játék egyetlen helyszínét, a Kings Canyont. A szörnyű pusztítás eredményeként teljes káosz uralkodik a szigeten, ezt a zűrzavart kihasználva pedig ismét itt lesz a lehetőség, hogy bajnokként ünnepelj.

Az Apex Legends második szezonja emellett új játszható hőst, vadonatúj fegyvert és végre rangsorolt mérkőzéseket is kínálni fog. Mindezt július 2-án kapjuk meg.

2.
2.
Darksiders84
Ideje volt már a pálya változtatásának viszont kivették a sárkányokat pedig jók voltak max 1 hétig de biztos visszakerülnek valamilyen formában. Az új csajszit lefogyasztották az első bemutató óta vagy csak nekem tűnik úgy?
1.
1.
B-Shaggy
Ez az animációs trailer szerintem tök jól néz ki, de arra csak odafigyeltem volna, hogy a környezet színei alapján ne úgy tűnjön, mintha ez a Fortnite lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...