Közeleg az Assassin's Creed Odyssey utolsó DLC-je

  • Írta: szlav
  • 2019. július 4.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan véget ér az Assassin's Creed Odyssey második DLC-sztorivonala, hiszen a júliusi hónap közepére kapott premierdátumot a Judgment of Atlantis. Az első kép már be is futott az elveszett városról.

Az Assassin's Creed Odyssey nem szenvedett hiányt a megjelenés utáni tartalmakban, a Legacy of the First Blade háromepizódos kampánya után pedig most lassan a végéhez közelít a The Fate of Atlantis történetszála is. Az utolsó felvonás, a Judgment of Atlantis július 16-án vezet el minket az elveszett városba, ami egyébként valahogy így fog festeni:

A görög isteni mítosszal átitatott epizódok nagyon kalandos úton vezették végig Alexiost és Kassandrát. Az első úti cél Elüszionba vitte hőseinket, ahol Perszephoné várt rájuk. Később megnyílt előttük az alvilág, ahol maga Hadész köszöntötte őket. Az utolsó fejezet pedig - ahogy azt a cím alapján is kitalálhattátok - Atlantisz városába, Poszeidón birodalmába vezényel bennünket.

3.
3.
ollie92
#2: Origins sokkal jobban beszippantott engem is. Odysseynél mintha feleleslegesen széthúzták az egész játékot, sokkal unalmasabb, repetitív szálakkal tömték meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...