Közeleg az Assassin's Creed Odyssey utolsó DLC-je

  • Írta: szlav
  • 2019. július 4.
  • Letöltés
Hamarosan véget ér az Assassin's Creed Odyssey második DLC-sztorivonala, hiszen a júliusi hónap közepére kapott premierdátumot a Judgment of Atlantis. Az első kép már be is futott az elveszett városról.

Az Assassin's Creed Odyssey nem szenvedett hiányt a megjelenés utáni tartalmakban, a Legacy of the First Blade háromepizódos kampánya után pedig most lassan a végéhez közelít a The Fate of Atlantis történetszála is. Az utolsó felvonás, a Judgment of Atlantis július 16-án vezet el minket az elveszett városba, ami egyébként valahogy így fog festeni:

A görög isteni mítosszal átitatott epizódok nagyon kalandos úton vezették végig Alexiost és Kassandrát. Az első úti cél Elüszionba vitte hőseinket, ahol Perszephoné várt rájuk. Később megnyílt előttük az alvilág, ahol maga Hadész köszöntötte őket. Az utolsó fejezet pedig - ahogy azt a cím alapján is kitalálhattátok - Atlantisz városába, Poszeidón birodalmába vezényel bennünket.

5.
FrankBlack
#1: Egyetértek az előttem szólókkal.

Én most mindkettőn nyomtam nemrég NG Plus-t. Az asszony tolja az Origins-t, én meg az Odyssey-t. Párhuzamosan, felváltva játszva őket jobban kijön, hogy hangulatban, sztoriban erősebb az Origins. Harcrendszerben sokkal lassabb, ezért is játszik vele az asszony, mert neki az Odyssey már túl gyors, és komplex volt. Nekem még határeset, de azt hiszem nekem érdekesebb, mélyebb, komplexebb, és a gyorsasága miatt izgalmasabb az Odyssey harcrendszere.
3.
ollie92
#2: Origins sokkal jobban beszippantott engem is. Odysseynél mintha feleleslegesen széthúzták az egész játékot, sokkal unalmasabb, repetitív szálakkal tömték meg.
2.
Hab
#1: Originsben a hangulat és a sztori is jobban összeszedett volt szerintem. Viszont Odyssey sokkal változatosabb és rengeteg a tenni való. Ahhoz képest, hogy pár hónapja még nem kedveltem igazán a sorozatot, ezzel a két résszel megvettek kilóra.
1.
NemecsekErno
Basszus, pedig már reméltem, hogy végleg félretehettem a játékot, mert már kb. 300 órát cseszett el az életemből a fő játék és a DLC-k együtt.
De akkor ezek szerint még mindig elő kell venni.

Nem semmi az Ubi, hogy mit rakott le tartalomban, meg minőségben. Legjobb Gold beruházásom volt, csak hangulatban mintha az Origins jobban bejött volna még mindig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...