Westworld - új világot fedeznek fel az androidok

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 21.
  • Cooltúra
Valamikor jövőre mutatkozik be a Westworld harmadik évada, ami az éppen zajló Comic-Conon megkapta új előzetesét. Ebből kiderül, hogy Doloresékre a Westworldön kívül is komoly veszélyek leselkednek.

A Westworld harmadik évadában nem csak a helyszín változik meg, de rengeteg új karakter is helyet kap a történetben. Közülük Aaron Paul szerepe lesz meghatározó, aki az előzetes tanúsága szerint Dolores oldalán keveredik majd bajba. Mellette Lena Waithe és Vincent Cassel csatlakozik a sorozathoz, míg a régiek közül mindenki visszatér, így Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Talulah Riley, Rodrigo Santoro és Sir Anthony Hopkins sem fognak hiányozni.

A harmadik évad nem rendelkezik pontos dátummal, így csak annyit tudni, hogy valamikor 2020-ban mutatja be az HBO.

9.
FiveSalmon69
#8: Inkább a buta embereken akadok ki, mint, hogy mennyi filmes hír van egy olyan oldalon ami mindig is tartalmazott filmes híreket, vagy hogy egy filmben fekete vagy ázsiai játszik egy főszerepet fehér helyett. Tudod az, előbbi kettő a soha nem fogja befolyásolni az én, vagy a ti életeteket, de a buta emberek már más tészta. :) Bunkó is inkább vagyok, mint buta, ha már ott tartunk. De nyugodtan istápold csak őket.
8.
user101
#4: Képzeld Einstein, másoknak is feltűnt, csak nem feltétlen szólnak, inkább lapoznak...

De amit te művelsz, na arra mondaná agyon művel barátunk, hogy... "bunkó vagy bugsy" :)
7.
BockÚr
Borzasztó az egész minek folytatni
6.
kopic
Az elso évad valóban ütött mint a 220, a második már sajnos egy erőltetett, katyvasz lett, tényleg fingjuk sincsen hogy mit is akarjanak a sorozatta. Ezek után én már nem leszek igazán kíváncsi eme évadra.
5.
atedolgod
Ritkaság hogy amerikai sorozatot bevállalok, de a westworld -el megtettem. Az első harmada érdekes volt, a másodikban erősen romlott a megítélésem, a vége pedig totális melléfogás...
A második évad így már egyáltalán nem érdekelt. Igazán kár érte.
4.
FiveSalmon69
#2: Cirka 10 éve biztos, hogy látogatom az oldalt, mindig is voltak filmes hírek, mivel cc van, így most több is van. Mennyire kell butának lenni, hogy ezen valaki fennakadjon?:)
3.
Őrnagy
#1: Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a készítők nem tudják, mire akarják kifuttatni a sorozatot, csak nyonatják, mert népszerű, de nincs elképzelésük a végéről.
Azt hiszem, a Lost volt az első ilyen sorozat, és számomra kb felénél el is vesztette az értékét.
A Westworld 1. évada kurvajó volt, szépen le kellett volna zárni valahogy.
De hát manapság mindent nyitva kell hagyni, hátha népszerű lesz, és akkor mindenképp folytatni kell.
Lásd: Stranger Things.
2.
Neotechtr
Ez a legújabb filmes oldal gondolom, hogy az első oldalon 10 filmes hir van.
1.
Nyarlako
Az elsö évad tetszett, de a másodikat két rész után dobtam annyira leesett a színvonal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...