A Saber Interactive-nál kötött ki Tim Willits

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 14.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Tim Willits júliusban jelentette be, hogy huszonnégy év után elhagyja az id Software-t, amelynek egyébként az elmúlt években a vezetője volt. Most már azt is tudjuk, hová igazolt.

Tim Willits az elmúlt huszonnégy évét az id Software-nél töltötte, júliusban azonban bejelentette, hogy továbbáll. Akkor azt ígérte, hogy a QuakeCon után árulja el, hol folytatja ezután, ennek az ígéretének pedig a minap eleget is tett.

A Twitteren osztotta meg a nagyvilággal, hogy augusztus 1. óta a Saber Interactive-nál tölti be a kreatív igazgató feladatkörét, akinek az a feladata, hogy felügyelje a vállalat öt fejlesztőcsapatának kreatív vízióit.

Willits elmondása szerint az is vonzotta a Saberben, hogy az egy lényegesen kisebb cég, mint a Bethesda volt: "Nem akarok rosszat mondani a Bethesdáról - imádom őket -, de a kisebb csapatok izgalmasak és szórakoztatóak. Ha valakinek van egy ötlete, ráugrunk. Ha nem működik, gyorsan váltunk."

A Saber Interactive fejlesztette egyébként a World War Z-t, jelenleg pedig a Ghostbusters: The Video Game felújított változatán és a The Witcher 3: Wild Hunt Nintendo Switch-portján dolgoznak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...