Forza Motorsport 6 - elképesztő akció a DLC-kre

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 15.
  • Akció
Link másolása
A Games with Gold keretein belül holnaptól mindenki ingyenesen beszerezheti a Forza Motorsport hatodik felvonását. A Microsoft egy másik meglepetéssel is készült, ugyanis 95 százalékkal olcsóbban kínálja a játék összes DLC-jét.

A Games with Gold keretein belül holnaptól minden Gold-előfizető számára ingyenesen beszerezhető lesz a négy évvel ezelőtt megjelent Forza Motorsport 6. Az akció szeptember 15-ig tart. Ami viszont ennél sokkal izgalmasabb hír, hogy a Microsoft úgy döntött, a játék összes korábban megjelent letölthető kiegészítését tartalmazó Forza Motorsport 6 Complete Add-Ons Collectiont 95 százalékkal olcsóbban kínálja.

A négy napig tartó akció keretein belül a korábbi 28 ezer forintos ár helyett most mindössze 1395 forintért szerezhetjük be a játékhoz kiadott összes extra tartalmat, legyen szó a NASCAR- és Porsche-kiegészítésekről, a több mint további 50 autót tartalmazó Car Passről vagy a VIP Passről.

Update! Érdemes lecsapni a mostani akciókra, a fejlesztők szerint ugyanis szeptember 15. után a Forza Motorsport 6-ot és kiegészítőit kivezetik az Xbox piacteréről.

19.
19.
crytek
Forza Motorsport 6 - ősszel lekerül a játék a hivatalos Xbox boltból

Szeptember 15-el game over
18.
18.
crytek
#17: Hiba volt csak? Ki tudja. Most már csak 300ft/hó van kint... Mindegy így is megéri akinek kell
17.
17.
crytek
Mondom én ,hogy a MS nem tud leállni erről a filléres game passról. Most 600ft-ért van még 35 napig (amit tuti megint megtoldanak majd szokás szerint :) ) Game pass ultimate tehát xboxos ,pc-s game pass + 2 hónap xbox gold tagság....Meg is hosszabbítottam november végéig hátha lesz pár jó régi 360-as game!
16.
16.
Aanash
Lemezesen 3700 ft. Plusz 600ft a posta.
Ahogy lejjebb írta valaki az összes dlc 1400 ft.
Akárhogy nézem ez nem vészes.
15.
15.
adamsfamily
#14: Kemény,hogy te milyen egy fillérb*szó ember vagy...
Játékaim.hu-n van 4000 ft-ért,de szerintem máshol 3000-ért is találsz.A kiegészítőkkel nagyjából 4400-5400 ft-ból van egy Forza 6 ultimate-ed lényegében.
14.
14.
crytek
#13: 3700ft.. akkor inkább megvárom amíg 7.5 $ lesz megint a ms storeban
13.
13.
Aanash
Jatekaim.hu-n ha nagyon akarod megveheted olcsón lemezesen. Hozzá csapod az akciós dlc-ket és annyi.
12.
12.
crytek
#11: Én a játékot akarom olcsón megvenni nem előfizetni egy olyan szolgáltatásra amit nem is használok.
11.
11.
adamsfamily
#5: Cdkeys-en 12 ezer szokott lenni az éves gold,de a store-ban volt már 9 ezerért is.Azért havi ezer forinton szerintem senki nem megy csődbe.
10.
10.
Őrnagy
Amikor s Microsoftnál eldöntik az előfizetés árát, szerintem eszükbe sem jut, hogy valaki anyagi megfontolásból nem fizet elő.
Én ezzel úgy vagyok, aktiváltam azt kész. Szarok az akciókra, azt sem tudom, mennyi pontosan az előfizetés.
De biztosan én vagyok, aki túlzottan nagy lábon él.
9.
9.
crytek
#7: Néztem a görbét életében most először volt ennyi :)
De akkor meg a dlck voltak arany áron így kihagytam. Most meg csak a dlck olcsón.Mindegy most már nem érdekel. Kimarad ez a rész ahogy a Horizon 3 is.
8.
8.
delphijos
#7: Pontosan. Én is olcsón vettem , pedig nem ma volt. És a DLC-k is voltak már durván akciózva
7.
7.
batnor
#5: Többször is volt akciós már, lemezest is olcsón be lehetet és lehet még majd szerezni, digitális pedig nyári sale-n volt 7,5$:
https://psprices.com/region-us/game/841620/forza-motorsport-6-standard-edition
Csak oda kell figyelni, de ezt pont nem neked kell mondanom :)
5.
5.
crytek
#4: Az hogy fozával nem 1 hónapot játszik az ember + én akkor akarom tolni amikor akarom mivel akkor érek rá..ezért kéne a teljes nem az előfizetős verzió. De ha a msnak büdös a lovém ám legyem
4.
4.
delphijos
#3: Egy havi akciós Gold-nál nagyobb leárazás mi lenne ?
3.
3.
crytek
#2: Gold játék az fizetős havidíj ellenében = kilöve... Megvenné az ember ha kapna értelmes leárazást... Mindegy ez a rész is kimarad
2.
2.
tirpa
#1: "A Games with Gold keretein belül holnaptól mindenki ingyenesen beszerezheti a Forza Motorsport hatodik felvonását." = Tehát ha jelenleg GOLD előfizető vagy, akkor holnaptól (2019.08.16-án pénteken) INGYEN letöltheted (nem kell érte fizetni semmit). Majd az összes eddigi megjelent DLC-t egyben 95%-os kedvezménnyel megvásárolhatod ami 1395 Forint!
1.
1.
crytek
Tipikus ms akciózás a 26 ezres ezer éves csomagokra rákúr ennyi leárazász amire az ember ugrana még én is de nem lehet mert a sima alapgame meg 10 ezer lol
MS hord el magad. Game passon és a bc-m kivül nem tudsz értelmes dolgot.. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...