Rebootot kap a Resident Evil-film?

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Korábban már érkeztek pletykák egy Resident Evil-univerzumban játszódó Netflix-féle sorozatról, ám most ehelyett a Johannes Roberts nevéhez köthető titokzatos projektről kaptunk friss infókat.

Johannes Roberts (47 Meters Down, Forest of the Damned) neve már régebb óta ott virít az IMDB-n egy egyelőre még be nem jelentett Resident Evil-projekt neve mellett, így a mai napon a Screenrant csapata rákérdezett arra, hogy mi újság vele, amire a rendező izgalmas választ adott.

„Aktív fejlesztési folyamatoknál tartunk a jelenlegi pillanatokban is. Felvázoltam a stúdiónak a dolgot, és nagyon tetszett nekik. Szóval egyelőre azokat a terveket próbáljuk felépíteni, amiket bemutattam.” Illetve hozzátette, hogy az új film "szuperfélelmetes" lesz. "Szuper-szuperfélelmetes. És visszatér a játék gyökereihez. Úgy hiszem, hogy ebben a pillanatban ennél többet nem mondhatok. De azt biztos, hogy nagyon szórakoztató lesz.”

Noha a Paul W.S. Anderson rendezésében és a Milla Jovovich főszereplésével készült eredeti Resident Evil-film talán az egész széria egyik legjobbja volt, a videojátékokhoz viszonylag lazán kapcsolódott, így a fenti kijelentések meglehetősen izgalmasan hangzanak. Kíváncsian várjuk, mi sül ki a projektből!

8.
8.
GAMEROD
Vártam anno a film megjelenését, de már az első percben eszembe jutott a Smokie dalszövege hogy Who the fuck is Alice?
6.
6.
Őrnagy
Ez a Milla ebből megél élete végéig.
5.
5.
crytek
#4: Semmi baj velük akció zombik minden van benne ami kell.
4.
4.
kryszisz
#1: Huhh, neked aztán tényleg nincs igényszinted hallod, ha filmekről van szó:D Az első rész amúgy okés, még a 2. is elmegy szódával, de onnantól...talán a 4-ig bírtam megnézni, meg az 5-ből úgy 3-4 percet, de ezek már olyan igénytelenek egytől-egyig, hogy arra nincsenek szavak, még Romero rosszabbul sikerült zombis filmjei is óriási köröket vernek rájuk.
3.
3.
Gykrizsi
#2: Az utolsó rész egy katasztrófa. Egy rohadt jekenet nincs benne, ami követhető volna. Már várom a Monster Hunter filmet, a vágás boritékolhatóan rettenetes lesz.
2.
2.
kastorhun
Nem jó ötlet, az első film tudtommal egész okés volt, a többit legjobb lenne elfelejteni, az utolsó rész pedig büszkélkedhet minden idők legpocsékabb vágásával!
Van olyan érzésem hogy rossz film lesz.
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...