Így vagy úgy, de készül az új Pókember-mozi

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 25.
  • Cooltúra
Lapértesülések szerint a héten kirobbant Sony-Marvel balhé ellenére folytatódnak az új Pókember-film munkálatai. Ennek tükrében már csak az a kérdés, hogy visszatér-e a rendezői székbe az előző részek direktora.

Ahogy arról a héten beszámoltunk, jó esély van rá, hogy a Tom Holland által megformált Pókember kiszáll a Marvel filmes univerzumából, méghozzá a Marvel és a Sony vitája miatt.

A viszony a piszkos anyagiak miatt mérgesedett el: a Marvel az eddigi megállapodástól eltérően nagyobb részesedést szeretett volna a Pókember-folytatásokból, az elképzelése szerint vállalta volna a projektek 50 százalékos finanszírozását, de ezért cserébe természetesen a bevételből is ekkora szeletet kért. A Sony ebbe nem ment bele, a tárgyalások pedig több hónap után megrekedtek, amivel bizonytalanná vált Pókember MCU-s sorsa.

Habár egyes vélemények szerint még megoldódhat az ügy (a találgatások szerint épp azért szivárogtathatták ki a sztorit a sajtónak, hogy történjen valami), a jelenlegi állás szerint a két cég szakítására kell felkészülnünk. Ez persze nem jelenti azt, hogy Tom Holland Pókembere búcsúzik, ahogy azt a Deadline megírta, a Pókember: Idegenben folytatása továbbra is készül, Chris McKenna és Erik Sommers írók már javában dolgoznak a forgatókönyvön - legfeljebb teljesen leválasztják azt a Marvel filmes univerzumáról.

Az viszont még nem biztos, hogy visszatér-e az előző két mozit rendező Jon Watts. A Deadline szerint Watts még nem írt alá a Pókember folytatására, és állítólag a Sony mellett a Marvel Studios is megkörnyékezte. Amennyiben Watts Kevin Feige és csapata mellett dönt, a Sonynak valószínűleg új rendezőt kell keresnie.

12.
kopic
#3: Ez mind szép és jól hangzik, de soha a budos életben nem fog megtortenni szerintem.
11.
dracox
#10: Ebbe az irányba nyugodtan elmehetne a Sony.
10.
Aang
#9: Nem, ez csak az én agyam szüleménye.
Mondjuk hollandtól, megkérdezte egy riporter, hogy mit szólna, egy ilyen felálláshoz. Azt mondta benne lenne. És állat ötlet. Szóval nem csak én gondoltam erre.
9.
dracox
#3: Ez biztos már?
Régóta ezt kellett volna már megcsinálni és akkor meg van magyarázva az összes pókember Tobeytól kezdve Garfieldon át Hollandig.
8.
atroll1
#3: Ja, ütős lesz ez, jó ötlet! Remélem lesz benne megint emós táncbetét, az nagyot ütött!
Plusz, most hogy nincs rajtuk az MCU kreatív béklyója (akik csak ugatják ezt az egész univerzumépítés dolgot), nyugodtan mehet a Sony a saját feje után, a következő Pókember filmben nyugodtan Morbiust, Venom-ot, a Fekete Macskát, felvezethetik mindegyik saját filmjét és a végére még a SInister Six is megérkezhet! Emlékszem az ASM2-ben is milyen marha jól mozgatták a sok szereplőt!
7.
user101
Szarok az egész marvel mcu-ra! Adjátok vissza Tony Starkot kecsegek ! :)
5.
B-Shaggy
#4: And then Deadpool walks in HA HA
4.
SLi
#3: https://m.imgur.com/gallery/oIpAQ
3.
Aang
Megcsinalja a Sony a multiverzumos élőszereplős verziót. Benne lesz Andrew Garfield, Toby Maguire, és Tom Holland.
A rendező Sam Raimi lesz megint. Így Garfield megkapja a harmadik filmjét. Csak úgy mint Tobey. Hiszen Raimi sem szereti a harmadik részt, amit összehoztak. Így megkaphatja ő is, a méltó lezárást Tom holland Pókembere, meg végre felnő, és igazi szuperhős lesz. Nem csak egy ratyi fan, aki Tony Stark akar lenni, és a golyóit nyalogatni. A végén akár, a venom is felbukkanhat.
Na szóval, ebből akár, ütős dolog is kisülhet.
2.
B-Shaggy
#1: Kicsit pozitívabb mint Bataloné.
1.
SLi
jeff goldblum zseniális reakciója spider-man drámára
https://twitter.com/Variety/status/1165044136396767232
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...