Így vagy úgy, de készül az új Pókember-mozi

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 25.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint a héten kirobbant Sony-Marvel balhé ellenére folytatódnak az új Pókember-film munkálatai. Ennek tükrében már csak az a kérdés, hogy visszatér-e a rendezői székbe az előző részek direktora.

Ahogy arról a héten beszámoltunk, jó esély van rá, hogy a Tom Holland által megformált Pókember kiszáll a Marvel filmes univerzumából, méghozzá a Marvel és a Sony vitája miatt.

A viszony a piszkos anyagiak miatt mérgesedett el: a Marvel az eddigi megállapodástól eltérően nagyobb részesedést szeretett volna a Pókember-folytatásokból, az elképzelése szerint vállalta volna a projektek 50 százalékos finanszírozását, de ezért cserébe természetesen a bevételből is ekkora szeletet kért. A Sony ebbe nem ment bele, a tárgyalások pedig több hónap után megrekedtek, amivel bizonytalanná vált Pókember MCU-s sorsa.

Habár egyes vélemények szerint még megoldódhat az ügy (a találgatások szerint épp azért szivárogtathatták ki a sztorit a sajtónak, hogy történjen valami), a jelenlegi állás szerint a két cég szakítására kell felkészülnünk. Ez persze nem jelenti azt, hogy Tom Holland Pókembere búcsúzik, ahogy azt a Deadline megírta, a Pókember: Idegenben folytatása továbbra is készül, Chris McKenna és Erik Sommers írók már javában dolgoznak a forgatókönyvön - legfeljebb teljesen leválasztják azt a Marvel filmes univerzumáról.

Az viszont még nem biztos, hogy visszatér-e az előző két mozit rendező Jon Watts. A Deadline szerint Watts még nem írt alá a Pókember folytatására, és állítólag a Sony mellett a Marvel Studios is megkörnyékezte. Amennyiben Watts Kevin Feige és csapata mellett dönt, a Sonynak valószínűleg új rendezőt kell keresnie.

13.
13.
B-Shaggy
7.
7.
user101
Szarok az egész marvel mcu-ra! Adjátok vissza Tony Starkot kecsegek ! :)
5.
5.
B-Shaggy
#4: And then Deadpool walks in HA HA
2.
2.
B-Shaggy
#1: Kicsit pozitívabb mint Bataloné.
1.
1.
SLi
jeff goldblum zseniális reakciója spider-man drámára
https://twitter.com/Variety/status/1165044136396767232
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...