Death Stranding - rajtad áll a jövőnk!

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 3.
  • Videó
Sam Bridges nem kisebb feladatra vállalkozik, minthogy két csomag leszállítása között az Egyesült Államokat keletről nyugatra bejárva ismét rákösse a lakosságot az elektromos hálózatra. A holnap a mi kezünkben van!

Vadonatúj, rövid, de lényegretörő kedvcsinálóval jelentkezett a Death Stranding, amiben Sam Bridgest alakítjuk majd, aki amolyan futárként nem csak csomagokat szállít, de az is feladata lesz, hogy az Egyesült Államokat keletről nyugatra bejárva ismét rákösse a lakosságot az elektromos hálózatra.

A játék eddig ismert részleteit itt foglaltuk össze. A Death Stranding november 8-án érkezik PlayStation 4-re. A teljes bemutatót a fenti linken találjátok.

70.
user101
Én roppant kíváncsi vagyok és de sokára lesz november 8... :(
Még egy hónapot kell várni, hogy kiderüljön, hogy az iparág fennállása óta a valaha volt legnagyobb felfújt lufijáról és blöfféről beszélünk-e vagy van-e egyáltalán bárminemű tartalom a játékban... Már ha egyáltalán játékról van szó és nem egy interaktív film+séta szimulátor vegyítéséről, mint zseniális innováció amilyet még nem látott a világ... Mert hát így van beharangozva a kezdetektől...

Kövezzetek meg, de én ha fogadnék, akkor az előbbire tenném a tippem...

( ui.: azok akik ellen szurkolnak egyszerűen csak besokalltak a sok hype-tól, nagyot mondástól, bullshittől és misztikus maszlagtól amit a játék fejlesztői gerjesztenek szánt szándékkal... Márpedig akkor vagy legyen olyan a termék, vagy szedjék le róluk a keresztvizet és kapják meg a megérdemelt népharagot, amiért hülyének néztek mindenkit... )
69.
Fata Morgana
#63: Akkor nem tudom pár hónapja ki állította hogy van XO és PS4Pro, akkor igaz a mondás hogy "cigány beszéd pipafüst".
Csak az a helyzet, hogy nem azért bannoltak, kispajtás hanem, mert egy hozzád hasonló majommal "Tuco" vitatkoztam bár nem mondtam semmi olyat, ráadásul figyelmeztetés nélkül lettem bannolva.
A másik meg pont hogy az én kis világom nincs beszűkülve, a te nemlétező világoddal szemben.
Gondolom büszke vagy magadra, a 12 éves felfogásoddal.
68.
Nyarlako
#67: Na ja, a 3D grafika úgy normálisabban a PS3ra nött fel konzolon.
67.
Duken
#64: Ps1 és ps2-őm, bármily meglepő sose volt. A vicc az hogy sokkal inkább N fan vagyok, amellett hogy a sony ebben a genben elnyerte a szimpátiámat amiért ennyire támogatják a tehetséges fejlesztőket! : )
66.
Duken
#64: Volt Snes! :( De tervezzek újat beszerezni. Viszont elfelejtettem mondani hogy tökéletessen működő gameboyom is van, epic gamekek. Mario bros szinte összes része, pokemonok, wario, zelda stb. :) Meg psp és vita is volt a háznál, sőt xbox360 is. Asszem (azt hiszem) ennyi.
65.
Nyarlako
#64: https://i.redd.it/yh7esmw1p2y01.jpg bár ez lenne a legjobb igazi PS fannak.
64.
Nyarlako
63.
Duken
#55: Ez statisztika ember! Szavahihetőségről meg ne papoljon az akit már számtalanszor bannoltak, mert beszűkölt kis világában nem fér el a valóság, a tények. Xbox-ot pedig feleslegesnak tartok venni mert van ps4pro, nintendo switch, DsXl, PC, gamecube, wiiu, ps3 otthon, úgyhogy em érzem hiányát. Akinek nincs pécéje annak viszont nagyon megéri xbox x-et venni!Ennyi.
62.
Ooorky
#61: Itt a Bundle, asszimilálni fogjuk magukat, minden ellenállás hasztalan.
61.
Nyarlako
60.
Ooorky
Majd ha kijön NOW-ra kitolom.
59.
godach
#58: Jajjj, majd amikor motorral kell felhajtanod egy "valós" repülőre, akkor panaszkodj :P
58.
Nyarlako
#57: De az, és rohadjom meg a San Andreas is emiatt. Meg az RC repülö miatt is.
57.
godach
#50: "nincs időm arra, hogy egy 5 perces küldetést 60 percig játszak" tehát a célközönség nem te vagy.
Ez, nem a játék hibája.
56.
Freeser
#50: túl sok infó bro, kit érdekel hogy van 2 gyereked meg 2 munkahelyed? tárazz be lóinjekcióval, és végig vágtathatsz a-ból b-be gyorsabban, ennyi
55.
Fata Morgana
#31: Szerintem neked azt sem hiszi el már senki sem amit kérdezel.
Talán venni kellene mindkettő konzolt, és úgy kiabálni.
54.
Moqs74
#52: Igazából arra akartam rávilágítani,hogyha másfèl ève tartott kb 40 milliónál ès mèg gyártani fogják 2-3 èvig,akkor több lesz a vègeredmèny mint az x360 fele...feltètelzve,hogy valamennyire azèrt ezt is venni fogják mèg nem csak a Ps-t...
Nintendo kèzikonzoljai mindig is jól mentek..../Ugye a nintendo a wiiU-val indította ezt a generációt/
53.
frankdelgado
Xboxra nincs jàtèk. Csak az veszi, akinek nincs ideje jàtszani, de szeretne.
52.
Kawada
#51: One-ból? Csak tippek vannak rá mert az MS csak olyan statisztikákat közöl, hogy hány másodpercet voltak bejelentkezve a felhasználók, nyomták le az X gombot és hányan fizetnek elő a game pass-re, miután már lassan ők fizetnek azért, hogy regisztráljanak az emberek.

42 millió körül rémlik nekem is, amit olvasgattam. Ami biztosnak tűnik, hogy a 2,5 éves Switchből már több ment el, mint ebből a sikeres konzolból.
51.
Moqs74
#38: Xboxból amúgy mennyit adtak el pontosan? Mert èn már másfèl ève azt olvasom hogy kb 40 milliót
50.
Kawada
#46: Szerencsére nem tol ki ilyet... A Rockstar sandboxok lehetnek akármilyen jók, nekem nem jönnek be. És lehet röhögni azon, hogy mások szerint lószimulátor, ez a helyzet. Nekem 2 gyerek, 2 munkahely, felújítás alatt lévő saját ház mellett nincs időm arra, hogy egy 5 perces küldetést 60 percig játszak, mert át kell lovagoljam a fél világot érte, meg vissza. 15 évesen lett volna erre időm, ma már nincs. Egy AC Origins féle sandbox rendszer is már nagyon határeset számomra, de ott az még belefér nekem.
49.
Ultimate
#48: Van de 0 ponttal baromi messze vannak a realitástól. Rohadtulnem kompenzál és ferdíti a képet.
48.
Nyarlako
#47: Olyan is van azért mikor jogos a negatív user reg, és a szopósmalac sajtó nem mert lepontozni valamit.
46.
Ultimate
#44: Az. :D
Összetenné a Sony a két kezét ha csak megközelítőleg tudna ilyen baklövést kitolni magából sandbox műfajban. :)
44.
Duken
#43: Lószimulátor. Ez is azért kapott jó pontszámokat mert fel lett szopva meg rockstar csinálta...meg lehet nézni a userek és a gamerek visszajelzését, mekkora baklövés lett a game.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...