Death Stranding - rajtad áll a jövőnk!

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 3.
  • Videó
Link másolása
Sam Bridges nem kisebb feladatra vállalkozik, minthogy két csomag leszállítása között az Egyesült Államokat keletről nyugatra bejárva ismét rákösse a lakosságot az elektromos hálózatra. A holnap a mi kezünkben van!

Vadonatúj, rövid, de lényegretörő kedvcsinálóval jelentkezett a Death Stranding, amiben Sam Bridgest alakítjuk majd, aki amolyan futárként nem csak csomagokat szállít, de az is feladata lesz, hogy az Egyesült Államokat keletről nyugatra bejárva ismét rákösse a lakosságot az elektromos hálózatra.

A játék eddig ismert részleteit itt foglaltuk össze. A Death Stranding november 8-án érkezik PlayStation 4-re. A teljes bemutatót a fenti linken találjátok.

70.
70.
user101
Én roppant kíváncsi vagyok és de sokára lesz november 8... :(
Még egy hónapot kell várni, hogy kiderüljön, hogy az iparág fennállása óta a valaha volt legnagyobb felfújt lufijáról és blöfféről beszélünk-e vagy van-e egyáltalán bárminemű tartalom a játékban... Már ha egyáltalán játékról van szó és nem egy interaktív film+séta szimulátor vegyítéséről, mint zseniális innováció amilyet még nem látott a világ... Mert hát így van beharangozva a kezdetektől...

Kövezzetek meg, de én ha fogadnék, akkor az előbbire tenném a tippem...

( ui.: azok akik ellen szurkolnak egyszerűen csak besokalltak a sok hype-tól, nagyot mondástól, bullshittől és misztikus maszlagtól amit a játék fejlesztői gerjesztenek szánt szándékkal... Márpedig akkor vagy legyen olyan a termék, vagy szedjék le róluk a keresztvizet és kapják meg a megérdemelt népharagot, amiért hülyének néztek mindenkit... )
69.
69.
Fata Morgana
#63: Akkor nem tudom pár hónapja ki állította hogy van XO és PS4Pro, akkor igaz a mondás hogy "cigány beszéd pipafüst".
Csak az a helyzet, hogy nem azért bannoltak, kispajtás hanem, mert egy hozzád hasonló majommal "Tuco" vitatkoztam bár nem mondtam semmi olyat, ráadásul figyelmeztetés nélkül lettem bannolva.
A másik meg pont hogy az én kis világom nincs beszűkülve, a te nemlétező világoddal szemben.
Gondolom büszke vagy magadra, a 12 éves felfogásoddal.
63.
63.
Duken
#55: Ez statisztika ember! Szavahihetőségről meg ne papoljon az akit már számtalanszor bannoltak, mert beszűkölt kis világában nem fér el a valóság, a tények. Xbox-ot pedig feleslegesnak tartok venni mert van ps4pro, nintendo switch, DsXl, PC, gamecube, wiiu, ps3 otthon, úgyhogy em érzem hiányát. Akinek nincs pécéje annak viszont nagyon megéri xbox x-et venni!Ennyi.
60.
60.
Ooorky
Majd ha kijön NOW-ra kitolom.
55.
55.
Fata Morgana
#31: Szerintem neked azt sem hiszi el már senki sem amit kérdezel.
Talán venni kellene mindkettő konzolt, és úgy kiabálni.
53.
53.
frankdelgado
Xboxra nincs jàtèk. Csak az veszi, akinek nincs ideje jàtszani, de szeretne.
36.
36.
crytek
#35: Nekem megvan az a szerencsém ,hogy sosem volt Xbox One X előtt boxom így elég sok a game ami nem jött és nem is fog már jönni pc-re! Ezért is nagy királyság a visszafelé kompatibilitás..
35.
35.
warrior1991
#33: Emiatt az ex hiány miatt adtam el a boxot egy hónapja. Minden ami kijön az ms-től arra ott a pc .Sajnos így csak porosodott.
33.
33.
crytek
#31: Nem fog. A MS exkluzívok hiányában elbukta ezt rég. Egyetlen ütőkártyája a BC és a game pass... Ezekhez meg se új konzol nem kell és simán konzol se a pc game pass miatt. De mi xboxosok akik ezt használjuk nekünk jó. Minden másra ott a ps amit vagy vesz valaki valamiért vagy nem... Ha elterjedne a ps now pl én se vennék ps-t.. De mivel jelenleg mokolni kell kimarad...
29.
29.
gorbesz
durva mindjart release. szerintem jo lesz. kivancsi vagyok mikor valik monotonna menet kozben. de sztem kojima erzi ezt gamer szemmel, es nem engedi majd hogy ez legyen.
26.
26.
frankdelgado
#9: "Esetleg a kicsinyes, buta, beszűkült, szemellenzőt hordó emberek. "

Az olyanokra gondolsz, akik blogolnak a bukott xboxról? ;)
19.
19.
godach
Na engem most kezdett el érdekelni ez a játék. MG játékokat toltam, szerintem már akkor évekkel járt a többiek előtt Kojima de MGS-ekhez a GZ-n kívül nem volt szerencsém. Ez most tetszik.
18.
18.
DeKor
#7: Az a nagy különbség közte és a Sony fanok között, hogy a Sony fanok túlzottan szeretnek valamit. Ő pedig túlzottan gyűlöl valamit.
És ha választani kell, soha nem választanám azt, aki gyűlöl. Mert az egy toxikus ember. A saját keserűségével mérgezi a környezetét.
15.
15.
prodigy1990
Az átvezető videók tényleg jók, de emellé kellene egy szórakoztató játékmanet is, ami eddig a videókból leszűrve édeskevés.
Valóban van abban alami, hogy jobban Kojima miatt pontozzák fel a játékot, mert a Metal Gear Solid 5 is rengeteg oldalon magas pontszámokat kapott, holott a hozzászólások nagy része pont az ellenkezőjét hangoztatta.
A Youtube-on is ugyanez volt a helyzet, számos videó alatt megnéztem a kommentszekciót és rengetegen írták, hogy gyengén sikerült játék, monoton és csak a sajtók által magasztalt.
Persze voltak, akik dicsérték a játékot, de ők sokkal kevesebben voltak, azoknál, akiknek nem tetszett.
Valamint azt sem értem, hogy Kojima miért "mester", amikor a Metal Gear szérián kívűl szinte semmi érdemlegeset nem tett le az asztalra. Volt néhány játék, amiben még részt vett régen, de azokat az emberek nagyrésze nem is ismeri, annyira jelentéktelenek. Ez a mester megnevezés gondolom a sajtóktól ered, mert én még akárhol olvastam hozzászólókat, senki nem hivatkozott rá így, csakis irónikusan.
Valószínűleg ez a játék is olyan lesz, mint az MGS 5: nagyszerű átvezetők, amik között az ember halálra unja magát a lapos játékmenettől.
Ha tippelnem kellene, minimum 8.5, de inkább 9 és afölötti pontszámokat fog kapni a játék, de nem azért, mert tényleg olyan remek játék lesz, hanem azért, mert Kojima neve ott van.
9.
9.
Duken
Kojima, sony ex? Akkor talán nem nyúlnak mellé! Általában szállítják a minőséget és megfelelnek az elvárásoknak. Persze mindig lesz egy kisebbség akik valamilyen irracionális, érzelmi defektus okán undorodva megremegnel a sony ex vagy a Kojima név hallatán. Az ő bajuk. A nagyobb, monőségi, bejáratott címek, nevek mindíg nagyobb hypot kapnak, és nagyobb az elvárás is. Lássuk hogy a Ds megfelel-e ezeknek! Drukkolok neki és a csapatnak, hiszen ki akarná hogy egy játék(JÁTÉK) elhassaljon vagy szar legyen?...Esetleg a kicsinyes, buta, beszűkült, szemellenzőt hordó emberek. Elszomorodok egy ilyen ember láttán és szánom. Nem sok mindent élvezhet az ilyen az életben, kevés öröme lehet, az is csak a káröröm esetleg, hisz rosszindulatában mindenben a rosszat látja.
7.
7.
Marcus88
#5: Nagyon szépen megfogalmaztad.
Ő sem különb,pont az ellenkezője a sony fanoknak.
1.
1.
BockÚr
Oké ez menő, de a tesztekre leszek kíváncsi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...