Gears 6 - A szolgálólány meséje inspirálja?

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 23.
  • Hír
A Gears 5 művészeti igazgatója, Aryan Hanbeck nemrég a Wassup Conversations podcast vendége volt, ahol elárulta, hogy a Gears 6 kapcsán meglepő helyről szeretnének majd ihletet meríteni.

A múlt hónapban megjelent Gears 5 ismét bizonyította, hogy bőven van még potenciál a sorozatban. A fejlesztést végző The Coalition természetesen már gőzerővel a folytatáson dolgozik, ami kapcsán az ötödik rész művészeti igazgatója, Aryan Hanbeck izgalmas részletet árult el, amikor a játékzenéket szerző Hamidreza Nikoofar Wassup Conversations című podcastjának a vendége volt.

A beszélgetés során ugyanis kiderült, hogy Hanbeck arra kérte a kollégáit, hogy a hatodik rész művészeti koncepcióinak kidolgozásakor komolyan merüljenek el A szolgálólány meséje című sorozatban. A szakember ugyanis úgy véli, a sorozat fényképezése, színei, kompozíciói, színei és szimbolikája egészen elképesztő, így mikor látta az első részt, eldöntötte, hogy meg kell találniuk a módját, hogy hasonló köszönhessen majd vissza a hatodik Gears-epizódban is.

11.
Őrnagy
Én leszarom, hogy a főszereplő csaj, faszi, néger vagy kínai, sőt, felőlem lehet az összes együtt is, ha a game szórakoztató. Márpedig a Gears 5 az szórakoztató.
10.
Ultimate
#9: Érdekes hogy emberünket nem zavarta a feminizmus mikor a Horizon Zero-t élteti vagy mikor a Tlou 2-t magasztalja,de itt a Gears-nél sjw propagandáról visít állandóan mikor felmerül hogy bizony ez jó játék lett. Úgyhogy maradjon csak simán mérges fanboy aki még buta is.:)
9.
SLi
#7: buta vagy nagyon vagy csak egy mérges fanboy

8.
Ultimate
#7: Ezt remélem hangoztatni fogod a Last of us 2 esetében is.
Bármilyen szomorú is nektek a Geow5 bizony egy nagyon jó kis ex lett.:)
7.
Duken
#5: Nem, ha az sjw propaganda bejön neked akkor musthave!
1.
Anti4730
Csak aztan nehogy a szegeny locustok legyenek a szolgalolanyok, es arrol szoljon hogy hogy szenvednek szegenyek az emberek elnyomasa alatt:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...