Rainbow Six: Siege - a főszerepben India és Kenya

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 11.
  • Letöltés
Link másolása
Egy teljes mértékben újragondolt pályával és két vadonatúj operátorral jön a Rainbow Six: Siege legújabb, Shifting Tides alcímmel érkező frissítése. Mostantól úgy néz ki, kevésbé kell félnünk a gránátoktól.

A Theme Park pályát a fejlesztők az alapoktól kezdve újraformálták, eltüntették a keleti és nyugati oldalán található vasútállomást, így a pálya sokkal közelebb hozza majd egymáshoz a játékosokat, és koncentráltabbá varázsolja az összecsapásokat.

Ami pedig az operátorokat illeti, elsőként az indiai Kali érkezik a terepre támadóként. A bevetésekre a kütyük kiiktatására specializálódott felszerelését és CSRX 300-as mesterlövészpuskáját viszi majd magával, szóval GAZ kap egy izgalmas konkurenst! A védők sora pedig a kenyai Wamaival bővül majd, aki spéci védelmi rendszerével az egész csapatot megvédheti a gránátoktól, sőt, még a gazdájuk után is küldheti azokat.

Az Operation Shifting Tides a tesztszervereken már elérhető, de a nap hátralévő részében elvileg minden játékos számára megérkeznek az újdonságok.

9.
9.
Thevon
Na az ilyen stílusú kommentszekciók miatt hagytam itt ezt az oldalt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...