Yu Suzuki már a Shenmue IV-en gondolkodik

  • Írta: szlav
  • 2019. november 21.
  • Hír
Link másolása
Yu Suzuki már korábban is megemlítette, hogy nem a Shenmue III-mal tervezi lezárni Ryu Hazuki történetét. A mester ezt újra megerősítette a rajongóknak szánt köszönőlevelében.

A Shenmue III nem készülhetett volna el a rajongók támogatása nélkül - ezt köszönettel bevallja a széria atyja, Yu Suzuki is. A sorozat azonban itt még nem érhet véget, hiszen Ryo Hazuki bosszúsztorija továbbra is méltó konklúzióra vár.

Suzuki már korábban is elárulta, hogy eddig sem csupán három epizóddal számolt. Az elmúlt 14 évben összesen 11 fejezetre bontva vázolta fel Ryo történetét, amelyet négy, esetleg öt videojáték formájában képzelt el.

Suzuki elmondása szerint a Shenmue III körülbelül a sztori 40 százalékáig jut el. A kérdés csupán az hogy a játékosok és a befektetők látnak-e hosszú távon ennyi kraftot a szériában. Bárhogy is legyen, a negyedik, s talán ötödik rész érkezése jelenleg egyre valószínűbbnek tűnik.

Anélkül, hogy spoilerekbe ütköznénk, elárulhatjuk, hogy a frissen megjelent Shenmue III stáblistája után Suzuki egy köszönőlevéllel zárja a játékot, melyet a széria rajongóinak címzett. A rövidke üzenet során a játéktervező fejet hajt a támogatói előtt, majd ezzel zárja a sorokat:

"Őszintén remélem, hogy együtt tovább szőhetjük majd Ryo történetét és kalandjait a Shenmue IV-ben." Úgy tűnik tehát, hogy a harmadik rész nagyszerű Kickstarter-kampánya után Suzuki továbbra is a rajongók támogatásában bízik, de persze biztosan komoly szerepet játszik majd a széria jövőjében az is, hogy hogyan teljesít majd a régóta várt harmadik epizód.

9.
9.
A Pulyka
https://www.supergamer.hu/advanced_search_result_v1.php?keywords=shenmue

Itt is megvehetitek!
8.
8.
Darksiders84
#5: A sztorira már én se teljesen viszont olyan részletekre mint pl a cica a dobozban az elején vagy a targoncázás és még egy csomó részlet bevillan kb 15-17 év elteltével viszont ma már újra neki nem kezdenék. Remélem lesz teszt a 3.-ról.
7.
7.
p3ti
#1: Igen,tudtommal alig érkezik példány belőle. Pár nappal ezelőtt ausztriában kizárólag a Media Marktban volt pár darab,azon kívűl ott sem volt igazán eladó shenmue 3. Amúgy angol amazonon megtudod rendelni a gyűjtői kiadást belőle..80 font,árban sem olyan vészes.
6.
6.
p3ti
#5: Én is pont ezen dillemázok. Nekem a Shenmue első része anno akkorát ütött,hogy mai napig az egyik legszebb gaminges élményem mikor a Dreamcastba bedobtam a lemezt,és még addig soha nem látott grafikát láttam a képernyőn. Nyáron megvettem lemezesen a Shenmue 1-2őt Xone-ra,belejátszottam az első részbe,de aztán nem folytattam. Aztán ahogy nézegettem a shenmue 3nak a rajongói kritikáit,iszonyatosan megjött újra a kedvem. Csak jelenleg annyi játékom tornyosúlt fel,hogy nem érem magamat utól egyikkel sem.
5.
5.
FlexSteel
Én most taktikázok. Storeban akciós az 1-2. Elhatároztam, hogy újra kipörgetem őket, mert egyrészt kell a nosztalgia, másrészt csak nyomokban emlékszek a sztorira már. Mire azokkal végzek remélem ugyan csak Store-bam lesz egy emberibb akció, ahol be tudom gyűjteni a harmadik részt is.
4.
4.
Darksiders84
#3: Alza hú 17500 Ft. Múltkor rendeltem a Trine ultimate collectionst mert azt se lehetett semelyik konzolos boltban és 3 nap alatt megjött.
3.
3.
Tidus
#2: Sajnos nem lesz olcsó buli...19 500 azt hiszem,de azt mondták telefonba ,hogy maximum jövőhét...nagyon kevés példányt hoznak Magyarországra.
2.
2.
Darksiders84
#1: Honnan vetted mennyiért? Majd pár sort írhatnál róla.
1.
1.
Tidus
De várom hogy végre megérkezzen az eredet példányom...! :(
Szép is lenne egy IV.rész...de már ez is csoda hogy megjelent.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...