Tenet - trailert kapott Christopher Nolan új alkotása

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Izgalmas előzetessel mutatkozott be az Eredet és a Csillagok között rendezőjének új filmje, mely Nolan eddigi legdrágább projektje. Látványos kémes sztori, némi időmanipulációval és persze csupa nagy színésszel.

A Tenet történetéről egyelőre nem sokat tudni, Nolan maga a klasszikus Észak-Északnyugat és az Eredet keresztezéseként írta le az alkotást, így kíváncsian várjuk, hogy mi lesz belőle. Annyit már biztosra vehetünk, hogy a büdzsé marketinges költségek nélkül is jócskán 200 millió dollár felett jár, szóval a látványra valószínűleg nem lesz panasz. A főszerepet John David Washinghton viszi, míg a fontosabb szerepekben majd olyan színészekkel találkozhatunk, mint Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Michael Caine, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson és Clémence Poésy.

A Tenet magyarországi premierjének pontos dátuma egyelőre ismeretlen, de a film világszerte 2020. július 17-től lesz megtekinthető a mozikban.

9.
9.
PapaYeti
Hát nekem általában nagy csalódás az ürge . Az interstellar egy rettenet egyszerűen ostoba a sztori a karakterek. A batmen első ok második nagyon jó harmadik.... hát ez mi a fene volt? A szundis film mi is a címe incepcio? Egyszer ok de nem egy nagy kaland.... . Izlések és pofonok :)
8.
8.
kopic
#1: +2

Szerintem simán a filmvilag egyik legjobb rendezője/producere.
6.
6.
logic5
Jó lesz ez! A Dunkirk után remélem nagyot villant megint, mert ráfér. Sajna az nem úgy sikerült, ahogy vártuk...
5.
5.
sanyikatarzan
Remélem a háborús filmje óta tudott kicsit inspirálódni, mert az a múví nem volt a toppon, ez az előzetes meg semennyire nem tüzelt fel.
4.
4.
Őrnagy
3.
3.
headhunter86
Megint érdekes dolgot fog hozni. Mindig van valami egyedi a filmjeiben. Nagyon kíváncsi leszek rá. Imádom a filmjetit!
2.
2.
kryszisz
Na, nálam már meg is van az év filmje jövőre:D
1.
1.
Clayman
Az egyetlen rendező akinek egy filmjében sem csalódtam eddig, pedig a Csapdát leszámítva minden filmjét láttam. Eddig amit ebből a filmből mutattak is hozza a szintet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...