Élőszereplős Bambi-filmen dolgozik a Disney

  • Írta: szlav
  • 2020. január 25.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy tűnik, hogy tényleg gyümölcsözőek a Disney előszereplős, illetve valósághű CGI-jal operáló remake-jei, a stúdió ugyanis egy újabb klasszikus rajzfilmet hozna vissza hasonló módon. A jelentések szerint Bambi lehet a következő áldozat.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Bambi lehet a következő klasszikus rajzfilm, ami csatlakozik az utóbbi évek élőszereplős, illetve 3D-s animációs remake-jei közé. Nem meglepő ez, hiszen Az oroszlánkirály, A dzsungel könyve és az Aladdin is kasszasikerek lettek. A források szerint a felmelegített történet forgatókönyvét a Marvel kapitány szkriptjén is közreműködő Geneva Robertson-Dworet és az idén moziba kerülő Chaos Walking írója, Lindsay Beer készíti.

A film egyelőre még messzi távlat, így nem érdemes a megjelenés dátumát firtatni, de addig még biztosan láthatunk több modern köntösbe bújtatott Disney-produkciót. Az eddigi hírek szerint érkezik többek között A kis hableány, az új Pán Péter és a Pinokkió is.

10.
10.
user101
élőszereplős.... LOL! B@szdmeg! :))))
9.
9.
Extol
6.
6.
DragonBleacPiece
A legrosszabb amit tehetnek a régi, gyönyörűszép mesefilmekkel az az hogy újradolgozzák 3D bamba, élettelen kinézetű CGI szereplőkkel. Max úgy tudnám elképzelni hogy 3D lenne a háttér meg a környezet és 2D karakterek.
5.
5.
Hanoi
Bambinak valami szuperképessége van, palpatine keresztlánya, kiderül, hogy leszbikus, és nem mellesleg megmenti a világot is. Naponta kétszer, reggeli előtt. Eltaláltam?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...