Ma indul a Spellbreak zárt bétája PS4-en

  • Írta: gorien
  • 2020. március 3.
  • Korai verzió
Link másolása
A Spellbreakben hatalmas varázslók mágikus talárját ölthetjük magunkra, hogy látványos és pörgős battle royale-csatákat vívjunk. Varázslatainkat különböző rúnákkal és képességekkel is testre szabhatjuk.

A számtalan battle royale-játék világában a Spellbreak azzal próbál kitűnni, hogy fegyverek helyet varázslatokat bocsát a rendelkezésünkre. A Proletariat alkotásában hatalmas mágusokká válhatunk, akik különböző elemeknek parancsolnak. A kasztválasztást tovább színesítik a képességek és rúnák, amiket a meccsek során magunknak választhatunk.

A Spellbreak zárt bétája mától rajtol el Playstation 4-en, azok férhetnek hozzá, akik megvásárolják a játék Mystic Founder Pack elnevezésű kiadását – ők a játék megjelenésekor is kapnak néhány exkluzív ajándékot.

Ha még nem tudod, mit gondolj a Spellbreakről, itt mozgásban láthatod a csatázó mágusokat, a fejlesztők pedig a blogjukon mutatják be mind a hat osztály működését látványos gifek segítségével.

1.
1.
JohnSpartan
Jónak tűnik a game még ahoz képest is hogy battleroyal. Grafika is redben van. Ha az ára nem lesz horibilisan magas akkor várós, ha nem akkor is csak a leárazása.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...