Frissítve: Ingyenes PC-n az Assassin's Creed 2

  • Írta: szlav
  • 2020. április 14.
  • Akció
Link másolása
Pár nap múlva teljesen díjmentesen zsebre vághatjuk majd az Assassin's Creed-széria egyik legnagyszerűbb epizódját. Nagy leárazások várnak Ezio trilógiájára, melynek első része ingyenes lesz a Uplayen.

Újabb ingyenes játékkal készül a Ubisoft. Több forrás, köztük a német Mydealz és a megbízható belsős játékipari információiról ismert Daniel Ahmad is megerősítette, hogy jövő hét kedden, azaz április 14-én nagy nagy leárazást kap Ezio trilógiája, melynek első része, az Assassin's Creed 2 teljesen ingyenessé válik. Nem csupán próbakörről van szó: ha egyszer hozzáadjuk azt a fiókunkhoz, örökké megtarthatjuk.

Úgy tűnik tehát, hogy a karantén alatti napokra a Ubisoft teljes erővel beállt az Epic Games Store mellé - szinte futószalagon hozzák az újabb ajándékokat. Legutóbb egy fantasztikus platformer, a Rayman Legends üthette a markunkat, előtte pedig a Child of Lightot zsebelhettük be. Egy biztos: nincs okunk panaszra.

Update! Beigazolódtak a szóbeszédek, a Ubisoft nem sokkal ezelőtt ingyenessé tette a játékot a Uplayen. Itt tudjátok elérni, de siessetek: az akció április 17-én, 15 órakor véget ér!

31.
31.
Guba32
Mennyi részben vannak még ezek az idegesítő stalkerek?Remélem csak ebben,amiért templomossal vagyunk...
30.
30.
Guba32
#29: Dehogy,örülök,hogy megosztod a véleményed.15 év játék alatt egyszer sem bántottam a kontit,már nem is fogom.Online Fifa szokott néha felhúzni,de akkor kikapcsolom,és megszüntettem gyorsba a magam idegelését.:)Én is belenéztem az Originsbe,és láttam a különbséget.Lehet,ha végigrágom magam a Rogue-on ugrok az Originsre,nem kizárt.De az sem,hogy marad lendület a Unityre.Igen,jól mondod nem öregedett jól a játékmenet,de engem pótol azért a környezet.Na,hogy ez meddig tart ki,az egyénfüggő.Nálad betelt a pohár,lehet aztán én még a Rogue végére sem érek.De anno az első részt sem untam,pedig attól ismétlődőbb játékot.Viszont,hogy nézett a Közelkelet abban az időben.Az online játékok miatt hanyagoltam ezeket,kiderül mit bír a monotonitás mérőm.:)
29.
29.
kryszisz
#25: Hááát. Én múlt héten vittem végig Black flaget, és úgy döntöttem, hogy a Unity-t meg a Syndicate-et elolvasom majd max regényben (a modernkori szál amúgyis már csak alibinek van benne, így nagyon nem zavar ha az ottani történésekről lemaradok), és egyből az Originsre ugrok. Egyrészt, mert most valami 4K volt belőle a Deluxe, így megérte, másrészt, bár imádtam a 4 hangulatát, a karibi kalózos körítés miatt nálam is az első helyre került, de bakker, ez a széria borzalmasan öregedett a játékmechanikákat tekintve. Mármint, ha egy lopakodásra és parkour-re épülő játékban pont a lopakodás és a parkour nem működik, ott azért komoly gondok vannak, és ezt csak részben kompenzálja a remek atmoszféra. Borzalmas irányítás, gyér harcrendszer, síkhülye AI, egy idő után végtelenül unalmas térképradírozás jellemzi az összes prevgen AC-t, meg ahogy néztem a Unity-Syndicete párost is, úgyhogy ha engem kérdezel de, baromira bele fogsz unni, de lehet még egy kontrollered is bánja majd:D Na de az Origins, hajjajj, 2 napja vérágban vannak a szemeim, mert nem bírom lerakni. Az egy dolog, hogy az ókori egyiptomot úgy keltették életre, hogy majdnem lemászik a TV-ről, de emellett minden másban is sokszoros szintlépés történt az előző részekhez képest. Végre lehet irányítani a gémet, működik a stealth, tök jók a mellékküldetések, gyönyörű, főleg a víz, és Bayek is egy nagyon kedvelhető karakter eddig, bár sztoriban még nagyon az elején járok. Persze vannak hibái bőven, a képességfa kb. fele teljesen felesleges, az, hogy minden fegyvered felhúzható a jelenlegi szintedre eléggé súlytalanná teszi a lootolást, a chariot irányítása borzalmas és egy RDR2 után sok minden elég fapadosnak tűnik benne (pl. lovaglás, vadászat), de basszus, ez egy jó játék, amelyben immáron nem csak a történet és a miliő, hanem maga a játékmenet is - nagyjából - rendben van:) huhh, bocs a wall of textért, csak jó volt megosztanom a tapasztalataimat.
28.
28.
Guba32
#24: Mókás,meg néha nehezen értelmezhető.Feladat segítsek a briteknek szárazföldi csatában,és még vágjam le a francia zászlót.Közben megy le az angolok életereje,ahogy hullanak a harcban.Na én bőszen aprítom a franciákat,de valahogy mindig kinyírnak vagy az angolok életerő csíkja megy le nullára.Minden mindegy alapon beszaladok a bolyba,levágom a francia zászlót,erre mindenki abbahagyja a csatát,és megadják maguk a franciák...Úgy hogy,marha nagy erőfölényben voltak...
25.
25.
Guba32
#24: Meg van az AC,AC 2,AC 3,a Revelations,a Unity,a Rogue,Black Flag,Origins.
Eddig csak az első részt vittem végig,utána online játékokkal játszottam,és bár belekezdtem mindbe,abba is hagytam.Na,most a karanténba úgy döntöttem,majd jól végigviszem őket!:) Remélem nem fogok beleunni!
24.
24.
FrankBlack
#23: :D Azért az Odyssey is tud mókás lenni. Minap volt, hogy zsoldost akartam kinyírni, ez nehezebb fokozaton trükkös, szóval magasról, egy szikla tetejéről kezdtem nyilazni, majd elsunnyogtam. Az meg elindult fel a szikla pereméhez ahonnan lőttem. Megkerültem, mögé sunnyogtam, hogy na most lerúgom a szikla széléről. Erre a hülye addig nézegetett lefele, hogy hova lettem, hogy lezúgott magától, és kinyiffant :DD
23.
23.
Guba32
#22: Ja,és a legjobb,hogy a végén mikor elfogy a szérum hatása még meg is hal.
22.
22.
FrankBlack
#21: Az jó móka :) Talán épp a 2. részben volt, amikor sokat röhögtem azon, hogy sunnyogva egy ilyen "vadító" nyíllal eltaláltam egy nagy behemótot, az meg mint a részeg tántorgott, össze-vissza hadonászott, és minden társát szétpüfölte :D
21.
21.
Guba32
#20: Nem voltam elég körültekintő,csak berontottam.De miután a tetőről beszórtam közéjük pár berserker nyilat,elég szépen lerendezték egymást...:)
20.
20.
FrankBlack
#19: Az, hogy mindenki kivárja a sorát, és egyszerre csak egy támad nem teljesen fedi a valóságot a korábbi részek esetében sem. A hírben szereplő AC2-ben sem.

Inkább arról van szó, hogy a korai részekben valóban csak néha, ritkán próbált a sok fős csapatból egy valaki néha közbeszúrni, sokáig csak nézték hogy harcolok egyel. A legbutább, és a leginkább nulla kihívást harc terén sztem a 3. rész, és a Black Flag adta. Az azt követő Rogue, Unity, Syndicate már fejlődött ezen a téren, ezért azok már meg tudtak izzasztani néha egy kicsit.
19.
19.
Guba32
#18: Azt hittem csak az Originsnél szoktak le róla,hogy egyesével támadjanak.Most "pofára estem" a Rogue-ban,v.mi kulcsot kell megszerezni egy tagtól,de ott körbevesznek vagy 8-an és kinyírnak,és nem egyesével jönnek.Meg némberek ugranak le a tetőről megkéselve.Azt hittem könnyedebb a móka...:)
18.
18.
FrankBlack
#16: , #17: +1 Számomra (is) a lenyűgöző valós történelmi korok, és helyszínek miatt kedvencem a széria. Plusz nekem még a harcrendszer is tetszik, ami könnyed, és könnyű, de mégis szórakoztató, és a "Relax" mód, ami a nézelődés, gyűjtögetés, felfedezés.

Az Origins harcrendszere már komplexebb volt, és elég jó kihívást tudott nyújtani nehezebb fokozaton, de az Odyssey még jobb lett sztem. Ebben most indítottam el a 3. végigjátszást. Eddig kb. 300 óra, lvl99+Mastery level 7. NG+2. Nem tudom megunni :D
17.
17.
Guba32
#16: Bár biztos több féle ok miatt játszák,de én is azért amit te mondtál.Most a Rogue-t játszom,szívesen bóklászom a korabeli amerikai helyszíneken,korabeli ruhákban,járműveken,fegyverekkel.Aztán már meg jöhet is az Origins,és szétnézés az ókori Egyitomban.:)
16.
16.
Mortis
Már csak a Revelations, Rogue, Syndicate ès Origins Gold hiányzik a teljes szèriából. Baromi jó időutazások, nagyon nagy rèszt a környezet miatt, kisebb rèszt a sztori S karakterek miatt: utóbbi szerintem csak a 4-ben ès az Originsban igazán jó.
Ubisoft aranybányába tèvedt ezzel a szèriával, mert sokan vannak a törifanok
15.
15.
kryszisz
#12: Ez mekkora baromság...
13.
13.
Őrnagy
#12: Nincs is. Látod: ingyen adják.
12.
12.
GAMEROD
Végülis több, mint 10 éves játék. Szoftverekben ennyi idős dolgoknak már alapból nem kéne hogy értékük legyen.
10.
10.
adamsfamily
#9: Nem akarlak elkeseríteni,de az rpg része nagyjából abban merül ki,hogy úgy fejleszted,ahogy játszol,gyüjtögethetsz szarásig és a játék során van talán 3-4 döntés,ami valamennyire befolyásolja a sztorit és a világot.
Tipikus ubisoft alibi rpg,hogy felpumpálják a játékidőt az értelmetlen gyüjtögetéssel.
9.
9.
#8: Az ingyenes hétvége alatt próbáltam ki az odessey-t. Ott azért már beszélgetni is lehetett.Nem sokat játszottam vele, így nem tudom csak hablaty -e az egész.Amit láttam tetszett.
Arról nem beszélve hogy végre irányítható a játék.Meglátjuk.Ha végigjátszottad, azért írd meg hogy láttad.
8.
8.
Guba32
#7: Najó,szinte az összes "fuuu milyen nagy sztorija van" játékot ha filmen néznél,kb. a f.szom ez a zsé kategória felkiáltás kisérne.Persze lehet,hogy később változik,de egyelőre annyi az rpg rész,hogy 3 felé indulhatsz el a fejlődési fán és vagy a közelharci tudásod vagy a lopakodást vagy a technikai dolgaid fejleszted.Viszont olyan nincs már,hogy csak egyesével támadnak megvárva míg végzel eggyel.Illetve szintezve vannak az ellenségek,és 1-es szinten nem feltétlen érdemes belekötni egy magasabb szintűbe.Az megszűnt,hogy odamegyek megölök mindenkit,mi baj lehet...
7.
7.
#6: Rpg részével nincs gondom, sőt örülök neki.Előző részeknél az irányíthatatlanság cseszett fel.A 2-ben pedig a főszereplő annyira irritált, hogy .... .Történetben az AC .... kb egy 5 éves izgalmasabb érdekfeszítőbb storyt ír.Ezért leszek kíváncsi az origins, és az odyssey "rpg" arcára.
6.
6.
Guba32
#3: Ha az Odyssey tetszik akkor az Origins is fog.Most vettem meg akcióba,azt nem tudom még,hogy ez a rpg-sítés tetszeni fog e,de a környezet parádé!
4.
4.
Nálam az új "Witcher 3 szerű"-nek beharangozott AC játékok (Origins, Odyssey) pont nem jöttek be, de a sikerükre való tekintettel nem hiszem, hogy visszatérne a sorozat a régi vonalra. Ez az AC2 pedig sokaknak azt hozta el, hogy a koncepció váltással, amik az első rész után történt, egy igazán jó játék lett. Nálam igazából csak az első rész volt az igazi, a többi rész a sorozatban más műfajú játék.
3.
3.
Másik postba írtam pár napja, hogy alig várom a syndicate végét. Soha többet nem szeretném látni.AC 2-t kb 3 óra után minden szívbaj nélkül töröltem.Nagyon nem jött be.Viszont az Odyssey tetszik.Így lehet az Origins-t is megveszem.
1.
1.
kryszisz
Pont tegnap fejeztem be a Black flaget, már időszerű volt. Hihetetlen, hogy anno fel sem tűnt mennyire okádék irányítása van ennek a szériának, bármennyire is király a hangulat meg a sztori. Nagyon jó a 2. rész, de így most azt mondom ingyen se játszanék vele mégegyszer, hátha rámenne egy kontroller meg egy TV, most sem sokon múlott:D De mindenkinek jó szórakozást hozzá, akinek eddig kimaradt! Na és persze - a körülményekhez mérten - boldog nyulat mindenkinek!:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...