The Dark Pictures - üdv Little Hope-ban!

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 14.
  • Videó
Link másolása
Úgy tűnik, a Bandai Namco és a Supermassive Games készen áll arra, hogy intenzívebben tolja a The Dark Pictures-antológia következő felvonásának reklámkampányát. Megérkezett a Little Hope első teljes értékű előzetese!

Nyáron kerül boltokba a The Dark Pictures-sorozat második felvonása, a Little Hope, amelynek érkezését még a Man of Medan végén harangozták be a Supermassive srácai. Mint ismert, a fejlesztők hosszútávra terveznek a címmel, jelen állás szerint nyolc felvonással számolnak, szóval a rajongók egy darabig biztosan nem fognak unatkozni.

A Little Hope PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik, és alapvetően nem különbözik a játékmenete az elődjétől: a döntéseinken és az ügyességünkön múlik, hogy a több különböző befejezés közül melyiket érjük el, illetve mely hőseink élik majd túl a kalandot, és az előző rész multiplayer lehetőségei is visszatérnek.

Ami más lesz, az természetesen maga a sztori, ami a korábbi ígéreteknek megfelelően nem is kapcsolódik majd a Man of Medan eseményeihez - egyedül a Kurátort kapjuk vissza, aki narrációjával lazán összeköti a két játékot. A történet szerint négy főiskolai diák és a tanárjuk a sűrű köd borította Little Hope-ban ragad. Miközben azon vannak, hogy megmeneküljenek, látomások gyötrik őket, amelyek arról árulkodnak, hogy a kisváros múltjával valami nagyon nincsen rendben.

A színészgárdába ezúttal is jutott egy nevesebb színész, az egyik főszereplőt Will Poulter alakítja majd.

 
2.
2.
Caleon
#1: Jó volt, az Until Dawn szintjét nem hozta, de hiánypótló alkotás. Várom ezt is szeretettel.
1.
1.
milyen volt az egy? valaki játszott vele?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...