KARDS - megjelent a második világháborús CCG

  • Írta: szlav
  • 2020. április 16.
  • Megjelenés
Link másolása
Ki mondta, hogy a digitális kártyajátékok csak mesés fantasy környezetben működhetnek? A KARDS - The WWII Card Game a második világháború harci gépezeteit ereszti egymásnak, mégpedig pakliformában.

Magic: The Gathering, Hearthstone, Gwent, Legends of Runeterra, Artifact és még sorolhatnánk. Hogy mi a közös bennük? Gyakorlatilag az összes népszerű digitális párbajkártyajáték valamiféle fantasy univerzumban játszódik. Ha elegetek van az elfekből és a mágiából, és inkább egy Shermant eresztenétek a Tigrisek elé, akkor a KARDS - The WWII Card Game a ti játékotok. 

A 1939 Games második világháborús CCG-je alig egy napja jelent meg Steamen, az értékelések alapján pedig érdemes lehet időt szánni rá, pláne, hogy a játék ingyenesen kipróbálható. A 1939 Games csapata egy éven át finomította a fejlesztését az Early Access program alatt, mára pedig öt játszható nemzettel, vagyis az Egyesült Királysággal, az Egyesült Államokkal, a Szovjetunióval, Németországgal vagy Japánnal vonulhatunk csatába.

1.
1.
Ooorky
Van egy ehhez kísértetiesen hasonlító kártyajátékom, egyszer megnéztem 12000ft boltban, mivel az összes kieget tartalmazza.
Én meg ajándékba kaptam egy ismerőstől az első próbajáték után, aki ajándékba kapta egy 3000ft-os használt társasjátékhoz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...