Resident Evil Resistance - új hősök mindkét oldalon

  • Írta: szlav
  • 2020. április 18.
  • Letöltés
Link másolása
Az elkövetkezendő néhány hónapban folyamatosan frissül majd a Resident Evil 3 többjátékos mellékága, a Resistance. Elsőként két új karaktert kapunk: a túlélőkhöz csatlakozik Jill Valentine, aki életét Nicholai Ginovaef nehezíti majd meg.

Akik körülnéztek mostanában a Resident Evil: Resistance aszimmetrikus többjátékos módjában, azok akár már találkozhattak is a legújabb túlélővel. Jill Valentine erősíti a négyfős csapatot, a Resident Evil 3 hősnője pedig magával hozta a gyors reflexeit és a kedvenc Samurai Edge pisztolyát is.

Ezzel azonban nem érnek véget az újdonságok, hiszen ahogy azt a játék fent látható roadmapje is elárulja, jövő hónapban egy új gonosztevő veszi majd át a Mastermind szerepét. Ő nem más, mint Nicholai Ginovaef, az Ezüst Farkas, akit eddig az U.B.C.S. kegyetlen őrmestereként ismerhettünk. A Capcom azt egyelőre nem árulta el, hogy Ginovaef miféle trükkökkel csap le majd a túlélőkre, de a korábbi foglalkozását tekintve van egy-két ötletünk.

Garantált az is, hogy júniusban és a nyár folyamán még több újdonsággal bővül majd a Resident Evil: Resistance. Kíváncsian várjuk, hogy mivel rukkolnak elő a japánok!

2.
2.
GAMEROD
Soha nem fog felérni az Outbreak részekhez.
1.
1.
Most berakják a Nicholai-t boss-nak ahelyett, hogy csináltak volna egy Wesker-t. Ja, ahhoz új 3D-s modellt kellett volna készíteni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...