Ingyenes PS4-en a 2016-os Hitman

  • Írta: szlav
  • 2020. május 1.
  • Akció
Link másolása
A PlayStation 4-tulajok most ingyen lecsaphatnak a 2016-os Hitman teljes első szezonjára, amit aztán végleg meg is tarthatnak. Nem árt azonban sietni, ugyanis a hat fejezetet tartalmazó pakkra vonatkozó akció csak a hét végéig érvényes.

Négy évvel ezelőtt az IO Interactive egy merész, újszerű formában indította újra a Hitman-sorozatot. A 2016-os játék epizodikusan, fejezetenként jelent meg majdhogynem egy év lefutása alatt, s habár az összkép egészen remek volt, sokaknál mégis kiütötte a biztosítékot ez a falatonként adagolt tempó - nem is csoda hát, hogy a Hitman 2-vel inkább visszatértek a hagyományos kerékvágáshoz a készítők.

Mindez már a múlté, azt azonban talán mégis érdemes volt felemlegetni, hiszen könnyen elképzelhető, hogy az első évadot körülvevő vita miatt sokan inkább elmentek a 47-es ügynök kalandja mellett. Ha így tettetek, akkor itt az idő, hogy bepótoljátok a lemaradást, május 3-ig ugyanis ingyenesen zsebelhetitek be a teljes első szezont - ehhez csupán a PS Store-ba kell ellátogatnotok.

A csomag tartalmazza Párizs, Sapienza, Marrákes, Bangkok, Colorado és Hokkaidó helyszíneit, az összes Challenge-, Opportunity- és Escalation-megbízást, a folyamatosan frissülő Elusive Targeteket és a PS4-exkluzív The Sarajevo Six csomagot.

7.
7.
szoszderemo
Hát marhára nem lehet megtartani.
6.
6.
Turoscsusza
Anno ingyenes volt a Ps plusszal kiporgettem es nem volt rossz.
4.
4.
sisak peti
#3: https://mobile.twitter.com/iointeractive/status/1255815681452445696
3.
3.
sisak peti
Nem! Nem ingyenes. Ez csak egy Trial április 28tól május 3ig. Egy helyen rosszul leírták és mindenki ezt vette át. Ismétlem! Ez csak trial!
2.
2.
mnmn1
Letöltés után, töltsétek le a Hitman 2 első ingyenes epizódját.
Azután Hitman 1-en belül fel fogja ajánlani a Hitman 2 legacy pack letöltését. Ha ez megvan, akkor az első rész összes epizódja játszható lesz a Hitman 2 ingyenesen verziójában. Így elvileg határidő után is ingyenes marad.
1.
1.
Matt8888
Király! Köszi a tippet! Ez most jól jött
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...