Ingyen The Witcher 3 a GOG-on - egy kis csavarral

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 17.
  • Akció
Link másolása
Egy kis akcióval szeretné népszerűsíteni a CD Projekt RED a saját digitális áruházának, a GOG-nak a 2.0-s verzióját, ezért ajándék The Witcher 3: Wild Hunt játékokat osztogat - de van a kezdeményezésben egy kis csavar.

A PC-s vizeken zajló digitális áruházak háborújába a lengyel fejlesztő csapat egy roppant szimpatikus klienssel próbál beszállni - de legalábbis egy nagy szeletet kihasítani a piacból. A GOG Galaxy 2.0 ugyanis amellett, hogy folyamatosan frissítéseket kap, aminek hála a régi játékokat futtathatjuk modern gépeken, még szeretné az összes platformunkon lévő játékunkat is egy tető alá hozni.

A kliensük népszerűsítésére a CD Projekt RED ezúttal nem kisebb címet, mint a The Witcher 3: Wild Huntot adja ingyen a GOG Galaxy keretein belül. Az egyedüli csapda az egészben, hogy csak akkor élhetünk az akcióval, ha már megvan nekünk a játék valamelyik más platformon, legyen az a PlayStation 4, az Xbox One, a Steam vagy az Epic Games Store - a Nintendo ezúttal kimarad a buliból.

Amennyiben rendelkezünk a fentiek közül bármelyiken a játékkal, nincs más dolgunk, mint összefűznünk a profiljainkat a GOG Galaxyn belül, és már le is csaphatunk a The Witcher 3: Wild Hunt GOG-os verziójára, ami rendelkezik pár extra tartalommal, mint például a négy bónuszdal a soundtrackhez, valamint a The Witcher: House of Glass digitális képregény - és persze DRM-mentes.

Az akció június 23-ig tart, és a srácok azt ígérik, hogy a jövőben is készülnek majd hasonló dolgokkal, szóval érdemes lesz rájuk odafigyelni.

5.
5.
L2000
Ha nincs meg máshol a játék akkor is megkaphatjátok INGYEN! Csak egy kicsit trükközni kell.
https://www.reddit.com/r/Freegamestuff/comments/ha4upv/the_witcher_3_is_free_on_gog_galaxy_for_people/
Lent a kommentben leírja hogy hogyan. Nekem sikerült :)
4.
4.
markoci555
azt hittem az lesz a csavar hogy vegyél valamit, vagy iratkozz fel stb.
már jó párszor csinált ilyet a gog, szerintem nagyon jó dolog tőlük, valamiért sokkal jobban tudom értékelni, mint az ingyenkonyhát epic táján
3.
3.
#2: Minek? Ha megvan konzolra, belépsz a gog kliensbe és kapsz egy PC-s verziót ingyen. Bármikor jól jöhet, főleg, ha szeretnénk vele játszani és esetleg grafikai, vagy bármilyen modokat tolhatunk bele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...