Bakugan-játékot készítenek a Shantae fejlesztői

  • Írta: gorien
  • 2020. július 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Wayforwardot leginkább talán a Shantae-játékszériáról ismerjük, most azonban a Warner Bros. társaságában a Bakugan világában próbálják ki magukat. A Champions of Vestroia felfedezhető világot és sok harcot ígér.

Ha az elmúlt tíz-tizenkét évben töltötted a gyerekkorod, akkor nagy eséllyel belefutottál a Bakuganba is valamelyik csatornán. Ez a manga/anime-sorozat egy csapat tinédzserről szól, akik egy másik dimenzióból származó szörnyekkel, a labdává is alakulni képes bakuganokkal kerülnek ismeretségbe. Nem ez az első alkalom, hogy a sorozat videojátékos adaptációt kap, de ez lesz az első, hogy Switchre is ellátogat.

A Bakugan: Champions of Vestroia mögött a Shantae-sorozatról ismert Wayforward áll – egyébként a Shantae and the Seven Sirens is nemrég jelent meg a Nintendo konzolján. Ez az akció-szerepjáték nagy, felfedezhető világot ígér, valamint egy egyedi, mély harcrendszert, amely körökre osztott és valósidejű elemeket is vegyít. A harcokban használt bakuganokat testre szabhatjuk, online multiplayerben pedig másokkal is megmérkőzhetünk.

A Bakugan: Champions of Vestroia november 3-án jelenik meg, kizárólag Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...