Halo Infinite - lássuk Master Chief új ellenségét!

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 1.
  • Képek
Link másolása
A 343 Industries a legfrissebb blogposztjában két concept artot hozott nekünk. Az egyik Master Chief egyik új ellenfelét, a rejtélyes Jega ‘Rdomnait illusztrálja, a másik pedig a főhős vadonatúj páncélzatát.

A Halo Infinite-et nem egyhamar fogjuk kézbe venni, a csúszás azonban nem azt jelenti, hogy a 343 Industries leállna az infómorzsákkal. Legújabb blogposztjukban például bemutatták egy concept art kíséretében Jega ‘Rdomnait, aki Master Chief egyik ellenfele lesz az új játékban.

A leírás szerint a karakter múltjáról nem sokat tudni, csak pletykák és féligazságok ismertek: egyesek egy balul elsült rajtaütést emlegetnek, mások szerint Jega egy kísérlet eredménye, aki sértés a sangheili fajra nézve. Ami biztos: a Banished soraiban is csak óvatosan beszélnek Jegáról, akinek bőven van már gyakorlata démonok levadászásában.

Jega ‘Rdomnai persze csak egyike lesz az új fenyegetéseknek, amikkel Master Chiefnek szembe kell szállnia. Ezer szerencse tehát, hogy a Halo-sorozat sokat próbált főszereplője is új páncélzatot kap, amit lentebb láthattok. A harmadik generációs Mark VII páncélzat (ami a történet szerint Dr. Halsey segítségével készült) habár merít az előző modellekből, számos modern funkcióval is felszerelték: vadonatúj idegi interfészt és pajzsokat kapott, valamint a Forerunner-technológiából kifejlesztett nanogép-elemeket is tartalmaz.

19.
19.
kopic
#12: Hat az XO meg mindig megvan, de evvegen gondolkodok hogy Ps4re lekene cserelni.
17.
17.
user101
Na várjunk csak egy kicsit !

Az előző nagy Microsoft review alkalmával több perces GAMEPLAY videót láttunk az új Halo-ból. Szóval mindenki láthatta, hogyan is néz ki a cucc jelenleg. Aztán jött a höbörgés, hogy 'de szarul néz ki' és ez meg mi ez ? Majd az MS/343 bejelentette a késést, mert valószínűleg ők is látták, de muszáj volt valamit mutatni csak épp nem számítottak ekkora visszhangra. :)

Szóval tudjuk, hogy szarul néz ki és fapados az egész, akkor miért meglepő, hogy most megint csak concept-artot mutogatnak ? Vagy mi a f@sz van ?!-)
14.
14.
godach
#13: xDDD ne ez most ott volt. :D
13.
13.
12.
12.
godach
#11: Kopic xboxos volt, nekem mindkettő van, habo és usaginak megintcsak volt xbox és bár kawadában nem vagyok biztos, hogy konzolja volt, a gamepassot pécén (wasteland, gears tatics, battletoads (tehát van ízlése és legalább annyi foglama a dolgokról mint neked) mindenki rendelkezik legalább egy Ismétlem 1, azaz I darab konzollal, te jöttél be megint egy ilyen PSesek kommenttel. Hogy is van ez? :D
11.
11.
Amikor már csak a PS-esek jönnek be a Micro exek alá concept art alapján megállapítani, hogy szar a játékmenet, másik hírnél meg: hülye mindenki, akinek egy pár éves játékról véleménye van.

Anyám borogass. Biztos nem fog belekerülni a történelembe és lesz felhántorgatva még a PS7 Pro vs Xbox 306X series edition idején sem.
10.
10.
adamsfamily
#8: Majd meglátjuk.A halasztás általában jót tesz a játékoknak,de nem mindenesetben.
Amúgy ez a Halo Infinite grafika olyannak tűnik stílusra,mint a Last Guardian grafikája.Mondjuk nekem attól is kifolyt a szemem.
8.
8.
kopic
#6: Allitolag jonni fog One-ra (es allitolag a 900p-t is alig uti meg :D).

#5: gameplaybol latszik, hogy mennyire utos is az Engine, ja nem! Elegge xar duma, mar nem azert...
6.
6.
DarkCrash
#4: Valószínüleg nem ütötte meg azt a szintet amit vártak az emberek. Így gondolom azért tolták el, hogy csinosítgatják kicsit a Series X képességeihez. Ezért is kukázták a régi gépek verzióit.
5.
5.
adamsfamily
#3: Szerintem az 5. még most is rohadt jól néz ki.Kár hogy maga a játék egy kalap szar.
Igazából nem értem ezt a kapálózást náluk.Tegnap valahol azt olvastam,hogy azért allnak így,mert 2 év elment a slipspace engine fejlesztésére.
4.
4.
kopic
Es hogyhogy csak concept artban lathatjuk? Ennyire nincs meg kesz a jatek vagy mivan?
Sztem siman varhato egy 2022 vegi megjelenes...

Amugy az ellenfel kicsit meh...
3.
3.
habo
Ha legalább úgy nézne ki mint az 5 dik rész még az is kevés lenne!
Csesznye lett nagyon!
1.
1.
godach
Szegény 343 már csak concept artot mer mutogatni lol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...