Nascar 08 - bejelentés és képek

  • Írta: Daks
  • 2007. március 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy pár nappal megkésve most beszámolunk a Nascar széria legújabb, 2008-as darabjának premierjéről. Friss hír azonban, hogy megjöttek az első képek is!
Egy pár nappal megkésve most beszámolunk a Nascar széria legújabb, 2008-as darabjának premierjéről. Friss hír azonban, hogy megjöttek az első képek is!

A Nascar 08 Playstation 2, Playstation 3 és Xbox 360 konzolokra készül, a megjelenése pedig idén nyáron várható. A dobozon Tony Stewart, a Joe Gibbs Racing 20-as számú Chevrolet autójával versenyző amerikai sztárpilótája mosolyog idén. A játék érdekességei közé tartozik, hogy ezúttal már az autó 40 különböző pontján végezhetünk finomhangolásokat, sőt a nextgen konzolok internetes lehetőségének hála most már akár 16-an is rajthoz állhatunk, amennyiben a multiplayer menüt válaszjuk. Szeretettel várjuk!
8.
8.
fojesz
Huszadszorra is elmagyarázom akkor, hogy egy játéknak csak a főplatformi verzióját vesszük föl, annak a galériájába akár még DS-es képeket is tölthetünk. :)



Egyébként utánajárva a dolgoknak, ezek next-gen képek, azt viszont már nem tudtam meg, hogy PS3-asok vagy X360-asok.
7.
7.
Ha rámentek a képre, akkor a játék neve mellett van zárójelben, h melyik verzióról is van szó. Tehát jelen esetben x360-ról.
6.
6.
Utys
Hát elég csúnya szegényke.
5.
5.
Zsoca87
Ha konzolra is megjelenik, akkor már is garantáltan szar... :( :'(
4.
4.
CULO
Háááth.......nem is tudom! :S
3.
3.
Fight!
Nem azért de ezek a képek nekem sem tetszenek annyira
2.
2.
1.
1.
tjames
Milyen ratyik már ezek a képek???? PSP-ről vannak. Mert azt nem akarom elhinni hogy X360-as képek....pixelesek...render gyakorlatilag nincs...textúrák szint alatt...nemhiszem el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...