Frissültek az Xbox-konzolok és a Switch is

  • Írta: Baloo
  • 2020. december 1.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett a legújabb rendszerfrissítés az Xbox One-ra és az Xbox Series X/S-re, valamint a Nintendo Switch is megkapta a maga 11.0.0-s update-jét pár órával ezelőtt, ami többek között megkönnyíti a screenshotjaink megosztását.

Élesedett az első komolyabb xboxos rendszerfrissítés a generációváltás óta, ami nem feledkezett meg az Xbox One-ról sem. Az update egyik leglátványosabb újítása a dinamikus hátterek bevezetése, amiből egyelőre hatféle érhető el, de a Microsoft azt ígéri, hogy a későbbiekben tovább bővíti a felhozatalt.

Mostantól a könyvtáron belül is látszódni fog, hogy melyik régebbi játék kapott már Xbox Series X és S-optimalizációt: ezt egy kis X/S-ikon fogja jól láthatóan jelezni, és egyébként külön is lehet majd szűrni rá.

Az Auto HDR funkció, amely automatikusan feljavítja a vizuális minőséget az előző generációs játékoknál, kapott egy új jelölést: amikor ez be van kapcsolva, az Auto HDR felirat lesz látható a Guide menü jobb felső sarkában.

Végül, de nem utolsósorban az Xbox Game Pass szolgáltatás is bővült egy hasznos kényelmi funkcióval: a "Hamarosan" részlegbe bekerül az előtöltés lehetősége. Fontos azonban megjegyezni, hogy a pre-install nem lesz minden játéknál elérhető.

 A Nintendo Switch szintén megkapta a legújabb rendszerfrissítését, aminek hála mostantól már az okostelefonokra is átküldhetjük a játékokban készített videókat és képeket, ezzel is megkönnyítve azoknak a megosztását a közösségi oldalakon. Ezenkívül egy USB-kábellel végre PC-re is továbbíthatjuk őket.

Szintén újdonság, hogy a barátlista alá bekerült a "Trending" fül, ahol láthatjuk majd, hogy éppen mivel játszanak az ismerőseink mostanában. Az update többi (kevésbé hangzatos) újításának a részletes leírását erre olvashatjátok.

3.
3.
delphijos
#2: Oké, elolvastam az eredeti cikket, a HDR indikátor játék KÖZBEN látszik, nem a menüpont bekapcsolt állapotát jelzi. Ez is elég pongyola a fordításban.

“Bekerült az Auto HDR funkció is, ami automatikusan feljavítja a vizuális minőséget az előző generációs játékoknál.”

NEM ez került bele, csak az indikátor. Eléggé szedett-vedett ez a cikk....

De a X | S badge-t továbbra sem értem hogy miért ennél szerepel, az tényleg eddig is volt.
2.
2.
delphijos
Biztos én nem értek valamit, de az auto HDR a Settings-ben eddig is ott volt. Ugyanakkor a frissítés után se látom a jobb felső sarokban kiírva. Ugyanúgy, a peccselt játékokon eddig is volt ikon. ( A szűrést mondjuk nem néztem, az lehet új )
1.
1.
FURY380
Dinamikus háttereket One széria is megkapta?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...