Egyesítenék a Tomb Raider-idővonalakat a készítők

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 29.
  • Hír
Link másolása
A Crystal Dynamics már javában dolgozik a Tomb Raider-sorozat jövőjén, és bár egy darabig ne várjunk bejelentést tőlük, azt már most elárulták a srácok: a jövőben egyesítenék a klasszikus sorozat és a rebootolt trilógia idővonalait.

Idén ünnepli a huszonötödik születésnapját a Tomb Raider-sorozat, a Crystal Dynamics pedig a teljes évet a jubileumnak szenteli majd: különféle közösségi események, múltidézés és még meglepetések is várják a rajongókat 2021-ben.

Az évfordulót beharangozó videóban Will Kerslake direktor is megszólalt, és talán ő szolgált a legérdekesebb mondanivalóval: mint mondta, míg a 2013-ban rebootolt trilógia Lara Croft eredettörténetét mesélte el, a klasszikus sorozat egy már tapasztaltabb, magabiztosabb kalandort szerepeltetett, a jövőben viszont olyan történeteket szeretnének elmesélni, amelyek egyszerre építenek a Core Design és a Crystal Dynamics játékaira, és "azon dolgoznak, hogy egyesítsék a különböző idővonalakat".

A rossz hír az, hogy a közeljövőben még nem igazán számíthatunk bejelentésre tőlük, de ez nem meglepő, elvégre alig pár hónappal ezelőtt került boltokba a legutóbbi munkájuk, a Marvel's Avengers.

A huszonötödik születésnap apropóján egyébként egy Tomb Raider-animesorozat is készül a Netflixre.

5.
5.
DarkCrash
#4: Vagy akarcsak a mumiak vagy Torso boss. Vagy Natla. Hiaba volt jo az Anniversary, Art design-ba nagyon gyenge volt. Vicc volt ahogy a mumiak es pl Natla kinezett. Torso-rol nem is beszelve.
4.
4.
#3: A régi TR 1-ben T-Rex is volt meg kisebb gyilkos dínók egy pálya erejéig. Az mi lenne egy mai megvalósítással?
3.
3.
Nate Hope
Az mondjuk nem lenne rossz, ha a jövőbeli részekben néha-néha megidéznék a klasszikus epizódokat.
2.
2.
Na mi van Kawa, előzménytrilógia volt? :)

Az ilyen örök sorozatoknál szerintem csak jót tesz, ha vannak benne időnként nagyobb szünetek. A játéknak is jót tesz és a játékosnak is. Nekem mind a 3 új rész bejött, de az a játékmechanika már mindent megmutatott magából a végére és a harmadik részre már nem lehetett jobban fokozni, hogy milyen barlangokban, meg milyen szakadékok fölött kell ugrálni. Nagyon szerettem full hard-on lopakodni és a lövöldözés sem volt olyan rossz, viszont a végére ezekkel is telítődtem. A Shadow-ban 6 hónap szünetet tartottam olyan módon, hogy tényleg csak akkor kattintottam rá legközelebb, amikor tényleg volt hozzá kedvem. Pedig marha jó az a rész is, de a végére aztán tényleg teljesen kijátszottam magam az új Tomb Raiderrel. Jöhetne valami új formula pár éven belül, arra viszont simán vevő lennék.
1.
1.
DarkCrash
Nem hogy felujitottak volna a 2-3 at es nem Anime szarsaggal baszakodnanak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...