Lezárult a küzdelem - PGR3 döntő a Pólusban

  • Írta: Daks
  • 2007. április 17.
  • Hír
Link másolása
Április 14-én, szombaton, a legjobb 16 versenyző pontot tett a közel egy hónapig tartó Project Gotham Racing 3 versenysorozatra.
Április 14-én, szombaton, a legjobb 16 versenyző pontot tett a közel egy hónapig tartó Project Gotham Racing 3 versenysorozatra.

 

Hivatalos közlemény: A Pólus Centerben lévő Media Markt adott otthont a várva várt döntőnek, ahol a versenyzők mellett számos érdeklődő is figyelemmel kísérte a végső összecsapást. Kiss Attila, miskolci versenyző bizonyult a legjobbnak, aki az értékes nyeremények mellett egy hétre használatba vehet egy Smart típusú személygépkocsit is. Reméljük, ezzel az autóval lassabban fog közlekedni, mint a játékbeli szuperjárgányokkal!



Az ausztráliai úszó világbajnokságról nemrégiben hazatért, ifjú olimpikon, Cseh László is tiszteletét tette az eseményen. Talán kevesen tudják, hogy Laci szabadidejében gyakran játszik Xbox 360 konzolján. Miután kiosztott néhány autógrammot, egyből megragadta az alkalmat és maga is a volán mögé ült. Pár perc alatt az összegyűltek is megbizonyosodhattak róla, hogy Laci nem csak a vízben villámgyors, hanem PGR3 pilótaként is rutinosan száguldozik a virtuális versenypályákon.


Ezzel a PGR3 Roadshow lezárult, még egyszer gratulálunk az első helyezést elért Kiss Attilának! Az autós játékok szerelmesei, azonban álljanak készenlétben, mert júniusban érkezik a teljes magyar szinkronnal ellátott Forza Motorsport 2!
1.
1.
fojesz
Izé... nem tartom valószínűnek, hogy a hivatalos sajtóközleményeket elírják. Nagy valószínűség szerint a szinkron munkálatok miatt csúszik nálunk a játék megjelenése.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...