Doctor Who-játék készül a Simulacra alkotóinál

  • Írta: gorien
  • 2021. február 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb videojátékkal bővül a Doctor Who univerzuma. Ezúttal egy „talált telefonos” játékot szállítanak nekünk a Simulacra alkotói, amiben a sci-fi sorozat egyik legnépszerűbb modern gonoszával kell felvennünk a harcot.

A Doctor Who (avagy magyar keresztségben a Ki vagy, doki?) többször is tett már kisebb-nagyobb kiruccanást a videojátékok világába, általában korlátozott sikerrel. Az egyik legfrissebb próbálkozás, a 2019-es The Edge of Time VR-ba ültette át a Doktor kalandjait, a soron következő The Lonely Assassins pedig a „talált telefonos” játékokkal keveri a BBC sorozatát.

A fejlesztő Kaigan Games szakavatott a zsánerben, tőlük származik a Sara Is Missing és a Simulacra is, azok ismerői pedig tudják, mire számíthatunk a The Lonely Assassinstől. Az egész játék egy telefon képernyőjén zajlik, ahol fejtörőket kell megoldanunk, kódokat feltörnünk, miközben színészekkel felvett kisfilmeket is látunk.

A Doktor népes gonoszgalériájából a Síró Angyalokkal kell felvennünk a harcot, míg a jófiúkat Ingrid Oliver képviseli a UNIT tudósa, Petronella Osgood szerepében. Ezenkívül Jodie Whitaker is beköszön, de a Doktornak csak a hangját fogjuk hallani.

A Doctor Who: The Lonely Assassins március 19-én jelenik meg PC-re, valamint androidos és iOS-es mobileszközökre is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...