Black Ops: Cold War - Laoszba vezet az új szezon

  • Írta: szlav
  • 2021. február 17.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan megérkezik a Call of Duty: Black Ops - Cold War második szezonja, amely a legújabb előzetes szerint Laosz dzsungeleibe kalauzol majd el bennünket. Bemutatkoznak az új operátorok is.

Egy hét múlva véget ér a Call of Duty: Black Ops - Cold War első szezonja, vele együtt pedig a Warzone aktuális kihívássorozata is. Ez nem jelenthet mást, mint egy újabb nagy frissítés érkezését, amelyhez meg is kaptuk az első kedvcsinálót. Lessétek meg!

Ahogy folytatódik a Cold War és a Warzone kissé kuszán egybeszőtt története, Woods és csapata Laosz esőerdői felé veszi az irányt. Szinte garantálható tehát, hogy innen érkezik majd az új szezon legújabb térképe is, illetve hogy a videóban látható operátorok is csatlakoznak az online harchoz az évad során. Érdemes megemlíteni, hogy az éles szeműek számos új fegyvert is kiszúrhatnak a videóban: ilyen például a számszeríj, az új géppisztoly, vagy az óriási minigun, amely kísértetiesen hasonlít a korábbi Black Ops-játékok Death Machine Killstreakjére.

A Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone legújabb szezonja február 25-én veszi kezdetét PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön egyaránt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...