Kaze and the Wild Masks - klasszikusok nyomában

  • Írta: gorien
  • 2021. március 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy brazil indie csapat elhatározta, hogy feléleszti a kilencvenes évek platformereinek hangulatát, és azt a modern játékkészítés eszköztárával vegyíti. Ennek eredménye lesz a Kaze and the Wild Masks.

A brazil PixelHive álmodott egy nagyot: gyerekkorunk platformjátékait meg kellene idézni napjaink játékfejlesztői eszközeivel. Ez az ötlet öltött testet a Kaze and the Wild Masksben, ebben a színes, élénk játékban a címszereplő nyúl a barátjáért átvág tűzön-vízen (de főleg egy csomó zöldségfélén), a kalandját pedig varázslatos maszkok segítik, amelyek segítségével a tigris, a sas, a cápa és a gyík erejét is kölcsönveheti.

Ezekre a maszkokra épül a legtöbb platformelem: földön, vízen és levegőben is csúcsformában kell lennünk, hogy átjussunk a pályákon és legyőzzük az ellenfeleinket. A Crystal Island harmincnál is több szintet tartogat, de még annál is nagyobb számú titok vár ránk – akár ötven bónuszpályát is felfedezhetünk. A fejlesztők szerint a játékuk megőrzi a klasszikusok minden báját, azt pedig a modern, zökkenőmentes játékélménnyel élhetjük át.

A Kaze and the Wild Masks március 26-án jelenik meg PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...