Pac-Man 99 - a Tetris 99 után szabadon

  • Írta: gorien
  • 2021. április 7.
  • Megjelenés
Link másolása
Újabb klasszikusra épülő battle royale-ban mérhetik össze tudásukat a Nintendo Switch Online-előfizetéssel rendelkezők. A Pac-Man 99-ben a hagyományos játékot az dobja fel, hogy kilencvenkilenc játékos közül kell a legjobbnak lennünk.

A 2019-ben megjelent Tetris 99 nagyot ment – még ti is beszavaztátok az év legjobb játékai közé. A Tetris battle royale-osított változatában ugyanúgy építőelemeket pakolgatunk, csakhogy ugyanezt teszi kilencvennyolc másik játékos is, akik ilyen-olyan trükkökkel hátrahátráltatnak is minket, és persze mi is borsot törthetünk az orruk alá. A Bandai Namco hasonlóan álmodott újra egy másik klasszikus játékot, így született meg a Pac-Man 99.

Nem ez az első alkalom, hogy a battle royale-okkal kokettál a kis falánk, sárga kör, de a Pac-Man 99 sokat merít a Tetris 99-ből. Hasonlóképp kilencvenkilenc játékos vív egymással, és ebben is több módszer áll rendelkezésünkre, hogy mások dolgát nehezítsük (például Jammer Pac-Manekkel), vagy a sajátunkat könnyítsünk (egész szellemláncokat falhatunk fel pluszpontokért).

A Pac-Man 99 ma jelenik meg Nintendo Switchen a Switch Online-előfizetés exkluzív, ingyenes részeként.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...