A Take-Two is rekordprofittal zárta az évet

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 19.
  • Biznisz
Link másolása
Több kiadó után a Take-Two Interactive is megosztotta az elmúlt üzleti évének számait, ami alapján ők sem panaszkodhatnak, hiszen rekordnyereséggel hagyták maguk mögött az elmúlt tizenkét hónapot.

Az elmúlt hetekben több nagyobb kiadó is beszámolt a legutóbbi üzleti évének sikereiről, így most a Capcom és a Square Enix után a Take-Two Interactive sem akart kimaradni az ellenőrzőjének mutogatásából (via GamesIndustry.biz).

A japánok mellett pedig az amerikaiak is büszkék lehetnek az eredményeikre, ugyanis 3,37 milliárd dollár bevétellel és 589 millió dollár nyereséggel zárták a pandémia által sújtott évet, ami nem csak növekedést jelent, de egyben új rekord is.

A sikerből persze oroszlánrészt hasított ki a Grand Theft Auto V, ami már több mint 145 millió leszállított kópiánál tart - és vélhetően ez még tovább fog emelkedni idén novemberben. A Red Dead Redemption II-t sem kellett félteni: ebből 37 millió fogyott, míg a Borderlands 3-ból már 13 millió, a Civilization VI-ból pedig 11 millió példányt értékesítettek.

4.
4.
delphijos
#1: Még előtte jön a GTA 5 remaster PS6-ra, meg az új box-ra :)
2.
2.
kryszisz
#1: Szó se róla, Sadie-vel a főszerepben piszkosul megnéznék egy folytatást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...