Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown - elő a régivel!

  • Írta: gorien
  • 2021. június 1.
  • Letöltés
Link másolása
Ma megérkezik PlayStation 4-re a Virtua Fighter 5: Final Showdown remake-je, hogy megszépülve és új funkciókkal felvértezve vessük bele magunkat a harcokba. Jön vele egy DLC is, amely többek közt a 90-es évek karaktermodelljeit is tartalmazza.

Egy hete jelentették be, hogy az először 2006-ban arcade-gépekre megjelent, majd később PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is eltaláló Virtua Fighter 5 bővített kiadása remake-et kap, amely Ultimate Showdown alcímmel jelenik meg épp ma PlayStation 4-re – ráadásul a PlayStation Plus és a PlayStation Now kínálatába is egyből bekerül.

Akinek azonban nem elég, hogy a játékot feljavított grafikával és kibővített funkciókkal (például tizenhat fősre hizlalt online lobbikkal) játssza, az 10 dollárért a Legendary Pack DLC-re is beruházhat. A kiegészítő kétezer testreszabhatósági elemet ad a játékhoz, eddig meg nem jelent háttérzenéket tartalmaz, valamint alaposan ráfekszik a múltidézésre is: retro UI-jal játszhatunk az eredeti Virtua Fighter-pályákon, miközben a harcosokat a klasszikus, baltával faragott kinézetükbe öltöztethetjük.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...