RPG-elemekkel erősít a Respawn következő játéka

  • Írta: szlav
  • 2021. június 6.
  • Pletyka
Link másolása
Bossharcok, különféle karakterosztályok és képességfejlesztés. A Respawn Entertainment legújabb álláshirdetése szerint a szerepjátékos alapokra épít majd a stúdió legújabb fejlesztése.

Nem titok, hogy a Titanfall, az Apex Legends és a Star Wars Jedi: Fallen Order fejlesztői egy ideje már egy vadiúj IP-n munkálkodnak, a stúdió legfrissebb álláshirdetése azonban elárult egy-két érdekességet a készülő játékról. A csapat éppen egy olyan tapasztalt harcdizájnert keres, aki többek közt jártas a fegyverek, a bossharcok, a fejleszthető képességek és a különféle játszható kasztok tervezésében - így egyértelmű, hogy egy szerepjáték vagy legalábbis egy szerepjátékos elemekre támaszkodó akciójáték van készülőben.

További érdekesség, hogy a hirdetés szerint komoly előnyben vannak azok a jelöltek, aki igazán kedvelik a belsőnézetű lövöldéket, valószínűnek tűnik tehát, hogy nem egy, a Fallen Orderhez hasonló külső nézetes akciójátékról van szó. És ha már szóba jött a Fallen Order, Cal Kestis kalandjához hasonlóan az új projekt is az Unreal Engine 4-ben készül majd, ellentétben a Titanfall-lal, annak folytatásával és az Apex Legendsszel, amelyek a Valve Source Engine-jét használták.

4.
4.
JohnSpartan
#3: A mai játékok többsége ebben a betegségben szenved.
3.
3.
Akutyafáját
remek, dobjunk be pár rpg elemet ha már semmi fantáziánk, veszik majd mind a cukrot. minden " modern " játékot tele kell pakolni rpg elemekkel, egyedi ötletek helyett
2.
2.
Robilluma
#1: Érkezik. Még a tavaly májusi EA pézügyi-befektetői konferencián említette a nagyfőnökük h a Fallen Order egy úgy széria első része. Sokan idénre jósolják h bejelentik a folytatást, amit 2022re tippelnek.
1.
1.
Shao Kahn
Bárcsak készülne folytatás a Star Wars Fallen Orderhez!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...