Új rendszerfrissítés érkezett a PlayStation 3-hoz

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 7.
  • Hardver
Link másolása
Egészen elképesztő, de pár napja kapta meg a hatvanadik frissítését a PlayStation 3, ami több mint 14 évvel ezelőtt került fel először a boltok polcaira. A 4.88-as patch a leírása szerint a rendszer teljesítményén javít valamennyit.

Több mint 14 évvel a megjelenése után kapott új rendszerfrissítést a PlayStation 3. A 4.88-as verziószámú frissítés a leírása szerint főleg a konzol teljesítményét és biztonságát javítja, és mindössze 200 MB szabad területet követel a gép HDD-jéről.

Úgy tűnik, a Sony meg szeretné mutatni, hogy nem felejtette el a hetedik generációs konzolját, főleg miután nemrég még úgy volt, hogy bedarálják a PlayStation 3, a PSP és a PS Vita digitális áruházait. Végül azután visszatáncoltak ettől a döntéstől a japánok, de a PSP online boltja így sem úszta meg a halálos ítéletet.

A PlayStation 3 a mai napig egy remek Blu-ray-lejátszó, valamint felejthetetlen exkluzív címekkel büszkélkedhet, amelyek a konzol egyedi hardverarchitektúrája miatt valószínűleg egyhamar nem fognak átköltözni PS4-re és PS5-re.

9.
9.
Gora
2017-ben vettem használtan elsősorban, hogy kijátszhassam a GOW Ascension-t. De amúgy azóta több játékot játszottam szerintem ki rajta mint a 2014 óta meglévő PS4-emen. Mai napig többet megy a társánál. Amúgy szerintem a kalózoknak akarnak csak keresztbe tenni ezzel a frissítéssel.
8.
8.
Ooorky
7.
7.
Nothing
#6: Amúgy melyik volt az? :)
6.
6.
Blueberry
#2: Nem a play station volt az első konzol
4.
4.
Windrider
#2: De nemám! Tényleg becsapós, de az 5. generáció az Atari Jaguar, Sega Saturn, Nintendo 64, Sony Playstation és társai... jelenleg pedig a 9.-nél tartunk. Nézz utána, a google a barátod! ;)
3.
3.
Windrider
Mai napig nyomom rajta! Nagyon jó kis gép, olyan exkluzívokkal, amiket nagyon megbántam volna ha anno kihagyom. :)
2.
2.
mamgu
Mi az, hogy hetedik generációs ha egyszer ps3, ha jól tudom még csak az ötödik generációnál tartunk.
1.
1.
Neo1989
Köszi majd bekapcsolom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...