Redfall - az id Software is besegít a fejlesztésbe

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 27.
  • Hír
Link másolása
Habár az idei E3-on az Arkane Studios játékaként mutatkozott be a Redfall, nemrég kiderült, hogy a fejlesztőknek az FPS műfaj nagymestere, az id Software is besegít a munkálatokba.

Az idei E3 egyik meglepetésbejelentése volt a Redfall, ami a Prey és a Dishonored-játékok készítőinek, az Arkane Studiosnak a legújabb fejlesztését takarja. A Left 4 Dead-címekre emlékeztető shooterben a 80-as évek hangulatával körítve kell majd halomra lövöldöznünk egy nagy adag vérszívót.

Az előzetes alapján a Redfall egy meglehetősen pörgős lövöldének ígérkezik, és habár az Arkane általában FPS-stílusban készítette a játékait, azért ezek nagyrészt inkább lassabb tempóra építkező, taktikusabb alkotások voltak. Pontosan ezért jól jön majd nekik a segítség az id Software-től - akiknek a közreműködésére nemrég derült fény -, hiszen a csapat egy jó pár feszes tempójú FPS-t tudhat már maga mögött.

A Redfall a tervek szerint a jövő nyáron debütálhat majd PC-n és Xbox Series X/S-en, és már a megjelenése napján bekerül az Xbox Game Pass kínálatába.

8.
8.
pszihoapu
"a 80-as évek hangulatával körítve"
ebbol en nem vettem eszre semmit a trailer alapjan. a jatek amugy a masodik ami leginkabb bejott az E3-as felhozatalbol, a stalker 2 utan.

#3
a rage 2 szerintem igen szorakoztato lett, koroket ver az elodjere.
7.
7.
TDavid22
#3: Simán tudom ajánlani mert a lövölde része tényleg jó! a story-t ignoráld (nem nehéz). És amit meg nem értek az az autós részek. Nagyon gagyi lett pedig a madmax-et is ők csinálták és abban élvezett volt vezetni.
6.
6.
godach
#3: Szerintem adj neki egy esélyt és próbáld ki magad.
Ott van Neotechtr akivel vannak közös kedvenceink, viszont vannak olyan játékok amiket ő utál én meg szeretem, vagy fordítva. Ilyen a Rage 2 is. Szerintem, nem egy rossz játék.
Egyik haverom első nap tolta és gyűlölte, majd fél év múlva meg úgy rákattant, hogy le se tette míg be nem fejezte :D
5.
5.
#3: Szerintem ingyen sem éri meg arra a cuccra még 10 percet sem fordítani. Számomra az egyik legrosszabb játék, ami valaha is ki lett adva. Rossz a FOV, a játékmenet, az irányítás és még a színpaletta is, de se vége se hossza undormány az egész. Az első Rage szerintem egynek elment, vagy egynek jó volt, de ennek ahhoz sincs semmi köze. Egyszerűen csak egy bukott foshalmaz és ha csak a Rage 2 maradna a Földön elérhető egyetlen játék, akkor inkább nem játszanék többet.
4.
4.
crytek
#3: Annyit meg ,de pénz semmiképpen. Gyenge lett főleg az 1hez képest. Just Cause készítői maradjanak csak a Just Causenél
3.
3.
kryszisz
#1: Hát, az Arkane-nél kreatívabb AAA csapatot nem nagyon ismerek jelenleg, úgyhogy ha rajtuk múlik is jó lesz a játék, bár a coop ismeretlen terep nekik, és ebbe azért belebuktak már páran (rád nézek most BioWare). Az id gondolom a gunplay-ért fog felelni, annak meg hát ők a mesterei a mai napig:)

#2: a Rage 2 egy Gamepass (pontosabban X-cloud) végigjátszást megér azért ha szerettem az első részt, vagy még úgyis időpazarlás?
2.
2.
TDavid22
#1: Gondolom fps ha az id besegit.
A piff puff része igy biztos jo lesz (lásd rage 2) de a többi része a játéknak még igy is kérdéses...
1.
1.
Viktor_The_Best
Ha az id software is besegit akkor remeljuk jo jatek lesz mert ok tudnak jatekot fejleszteni. Csak nem tudjuk hogy ez a jatek fps, tps, izometrikus, top-down, vagy mi a banat lesz... XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...