Nem érkezik több új tartalom a Forza Horizon 4-hez

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 29.
  • Gyászhír
Link másolása
A Playground Games úgy döntött, hogy a Forza Horizon 5-tel a kanyarban itt az ideje, hogy teljes gőzzel az új epizódra koncentráljanak. Pontosan ezért nemsokára befejezik a széria legutóbbi részének támogatását.

Az idei E3 alatt nem csak bemutatkozott a Forza Horizon 5, de ezzel együtt rögtön fel is küzdötte magát a leginkább várt játékok listájára a Playground Games legújabb fejlesztése. Annak érdekében, hogy a csapat az összes erőforrását az új részre tudja fókuszálni, úgy döntöttek, hogy a Series 37-es frissítés után már nem készítenek új tartalmakat a Forza Horizon 4-hez.

A stúdió azt nyilatkozta, hogy a Series 38-as frissítéssel egyfajta rotációval elkezdenek majd visszatérni a Series 7 és a Series 32 közti tartalmak az autós játékba, amik már a meglévő funkciókkal együtt lesznek nyüstölhetők.

A Playground Games csapatának azt a kérdést is feltették, hogy az ötödik rész után is számíthatunk-e majd még frissítésekre a Forza Horizon 4-hez, amire a csapat azt válaszolta, hogy nyilván szeretnék, ha a 2018-as epizód is egy szórakoztató élmény maradna, de egyelőre még nem tudnak beszámolni az erre irányuló terveikről.

4.
4.
crytek
Akkor jöhet az Ultimate Add-Ons Bundle-ra egy 85-90%-os off és berántom. Remélem mikor leszedik a storeból ezt is ennyiért szórják majd..
3.
3.
Rókalesőcipő
2.
2.
Gerzson95
1.
1.
delphijos
Amellett hogy örülök, kitartok amellett a véleményem mellett hogy a Motorsport-ra jobban ráfért volna egy új rész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...